Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Baarsjesweg 193 c 1057HR Amsterdam, De Wester Quartier

Bouwjaar
2001-2010
Woonoppervlakte
79 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Schitterend 3 kamer appartement met terras en fenomenaal uitzicht over Kostverlorenvaart, bekend van de Lange Mastenroute! Dit hoekappartement ligt op de derde verdieping van het fraai vormgegeven complex Piri Reis, in 2011 gebouwd in Amsterdamse Schoolstijl. Vanuit de woonkamer heeft u door de hoekligging een prachtig extra wijds uitzicht over de Kostverlorenvaart en de passerende boten. Het betreft een zeer comfortabele, luxe afgewerkte en goed geïsoleerde woning. Het gebouw beschikt over een lift en er is een mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats in de ondergelegen parkeerplaats. Tevens is er een (fietsen) berging op de begane grond.

INDELING
Representatieve entree met brievenbussen en bellenpaneel. Via een afsluitbare deur komt u vervolgens in de centrale hal. Met lift of trap bereikt u het appartement op de derde verdieping. Ruime hal met garderobe en mooie inbouwkasten. Grote woon/ eetkamer met open moderne keuken De woonkamer heeft een hoekligging met aan twee zijden lichtinval. Er zijn twee slaapkamers. De masterbedroom aan de voorkant en een tweede slaapkamer, die ook als werkkamer te gebruiken is, aan de achterkant. Via deze kamer toegang tot heerlijk overkapt terras met leuk uitzicht. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en handdoekradiator. Er is een separaat toilet met hangend closet en fonteintje. Praktisch is de grote inpandige berging met wasmachineaansluiting en cv-ketel. Door het hele appartement ligt een mooi eiken lamel parket. Op de begane grond is nog een berging.

LOCATIE
Wonen aan het water tussen het winkelgebied van de Kinkerstraat en de hippe Jan Eef. In de directe omgeving zijn vele restaurants, koffietentjes en gezellige cafés, zoals Kevin Bacon, Edel, Bar Spek en Partisan, het populaire cultureel en culinair centrum De Hallen en de Ten Kate markt zijn op loopafstand en zelfs het centrum en Vondelpark zijn slechts 5 minuten fietsen. Kortom een toplocatie. De tramhalte (lijn 7 en 17) is in de directe nabijheid. Er is een goede aansluiting op de Ringweg A10.

Kenmerken:

- De woning is gelegen op erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam. De erfpacht is afgekocht tot 2054. De indicatie voor eeuwigdurende afkoop is ca. €15.000,- of ca. €890 p/j na 2054 bij overstap naar AB 2016

ENGLISH:

Beautiful 3 room apartment with terrace and phenomenal view over Kostverlorenvaart, known for the Lange Mastenroute! This corner apartment is on the third floor of the beautifully designed Piri Reis complex, built in 2011 in the Amsterdam School style. From the living room you have a wonderful extra wide view of the Kostverlorenvaart and the passing boats through. It is a very comfortable, luxuriously finished and well insulated home. The building has an elevator and there is a possibility to buy a parking space in the parking space below. There is also a (bicycle) storage room on the ground floor.

LAYOUT
Representative entrance with mailboxes and call panel. You enter the central hall through a lockable door. With elevator or stairs you reach the apartment on the third floor. Spacious hall with wardrobe and beautiful fitted wardrobes. Large living / dining room with open modern kitchen The living room has a corner location with plenty light on two sides. There are two bedrooms. The master bedroom at the front and a second bedroom, which can also be used as an office, at the back. Through this room access to a lovely covered terrace with a nice view. The bathroom has a shower, sink and towel radiator. There is a separate toilet with hanging closet and sink. Practical is the large indoor storage room with washing machine connection and central heating boiler. There is a beautiful oak parquet flooring throughout the apartment. There is another storage room on the ground floor.

LOCATION
Living on the water between the shopping area of ??Kinkerstraat and the trendy Jan Eef. In the immediate vicinity are many restaurants, coffee shops and cozy cafés such as Kevin Bacon, Edel, Bar Spek and Partisan, the popular cultural and culinary center De Hallen and the Ten Kate market are within walking distance and even the center and Vondelpark are only 5 minutes away. bicycles. In short, a top location. The tram stop (lines 7 and 17) is in the immediate vicinity. There is a good connection to the A10 ring road.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-02-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
79 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder