Vorige | Volgende

Baarsjesweg 262 - III 1058AC Amsterdam, Paramariboplein e.o.

Huurprijs € 1.495 per maand

Bouwjaar
1937
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Op een centrale plek in stadsdeel West gelegen (voorheen de Baarsjes) bieden wij dit lichte 3-kamer appartement aan van circa 60 m met een balkon van 5 m. Daarnaast beschikt het appartement over een derde slaapkamer van circa 8 m op de zolderverdieping. ENGLISH TEXT BELOW!

NIET VOOR DELERS - NOT FOR SHARING!
Op verzoek van de verhuurder is het niet mogelijk om deze woning beschikbaar te stellen aan delers. Onder delers wordt verstaan studenten en/of vrienden of vriendinnen die de woning gezamenlijk huren. Ook het samenwonen van 2 of meer (hoogopgeleide) werkende personen is niet mogelijk. Een stel, een echtpaar of een gezin komt wel in aanmerking voor deze woning.

DE INDELING
Middels het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u het appartement op de derde verdieping. De hal verschaft toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft uitzicht over het water. De keuken, welke gelegen is aan de achterzijde, is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Tevens zijn er aan de achterzijde twee slaapkamers van circa 7 m en 8 m gelegen. Deze bieden beide, net als de keuken, toegang tot het balkon op het westen. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Tevens is er een separaat toilet aanwezig.

De derde slaapkamer van circa 8 m is gelegen op de vierde verdieping en bereikbaar via het gemeenschappelijk trappenhuis. In deze kamer is er een wastafel en wasmachine aansluiting aanwezig.

DE LIGGING
Het appartement is gelegen in een rustige en centrale buurt om de hoek van de Nepveustraat en het Bonaireplein in Stadsdeel West (voorheen De Baarsjes) op de grens met Oud Zuid en Oud West. Op steenworp afstand bevinden zich het Vondelpark en het Rembrandtpark. Diverse populaire horecagelegenheden zijn in de directe nabijheid gelegen (o.a. Oslo en Ter Brugge), maar ook diverse sportscholen liggen om de hoek. Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de ringweg A-10 afslag S106 en S107 en met het openbaar vervoer (tramlijnen 1, 7 en 17). Voor meer informatie over een parkeervergunning kunt u de website van de gemeente Amsterdam raadplegen.

HET ONDERHOUD
Het betreft hier een eenvoudig afgewerkt appartement, voorzien van dubbel glas en een laminaatvloer.

BIJZONDERHEDEN
-Niet voor delers geschikt not for sharing!
-Huurprijs is excl. G/W/L
-Twee maanden waarborgsom
-Minimale huurtermijn is 1 jaar, geen maximum.

---English text---

Located in the West district (formerly the Baarsjes), we offer this bright 3-room apartment of approximately 60 m with a balcony of 5 m. In addition, the apartment has a third bedroom of approximately 8 m on the fourth floor.

NOT FOR SHARING !
At the request of the landlord, it is not possible to rent this property to divisors. Divisors means students or friends who rent the property jointly. Also, the cohabitation of two or more (highly skilled) colleagues is not possible. A set, a couple or a family will be eligible for this property.

THE LAYOUT
The entrance of the apartment on the third floor is reached via a communal staircase. The hallway gives access to all the rooms. A spacious living room with a beautiful water view is situated in the front of the apartment. Centrally located are the separate toilet and the bathroom with sink and shower. In the rear, you will find the simple kitchen and two bedrooms. These bedrooms measure approx. 7 m and 8 m. From here as well as the kitchen you can enter the balcony of approx. 5 m.

The third bedroom on the fourth floor is reached via the communal staircase and measures approx. 8 m. This bedroom has a sink as well as the connections for a dryer and washing machine.

THE LOCATION
The apartment is located on the border of Oud-West and Zuid, in a quiet street at the water. Numerous stores, supermarkets, restaurants, and cafes are within the vicinity. It is well accessible via public transport (tram and bus). Rembrandtpark is within walking distance. Parking is (relatively) easy in this neighborhood.

THE MAINTENANCE
The apartment is a good state and is being let out upholstered. Additionally, fully double glazed.

DETAILS:
-Not for sharing;
-Rental price is excl. G/W/L;
-2 months deposit;
-Minimum rental period is 12 months.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-01-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Westindische Buurt

De Westindische buurt is een wijk in het Amsterdamse stadsdeel West. De buurt is een schiereiland, begrensd door de Kostverlorenvaart (Baarsjesweg), de Postjeswetering (Postjeskade) en het Surinameplein. De buurt staat bekend als een rustige woonwijk met genoeg faciliteiten, zo liggen niet alleen het Rembrandspark en Vondelpark op loopafstand maar ook de Ten Kate markt, winkels en de Foodhallen zijn vanaf deze buurt snel te bereiken.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder