Vorige | Volgende

Baarsjesweg 294 - II 1058AG Amsterdam, Westindische Buurt

Huurprijs € 1.650 per maand

Bouwjaar
1929
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

** ENGLISH VERSION DOWN BELOW **

Op mooie locatie tussen het Vondelpark en het Rembrandtpark gelegen mogen wij aanbieden dit gestoffeerde appartement met twee slaapkamers, balkon en prachtig vrij uitzicht over de Kostverlorenvaart.

ALGEMEEN
- woonoppervlakte circa 60m2;
- beschikbaar per 1 april 2021;
- de woning wordt gestoffeerd verhuurd;
- twee slaapkamers;
- balkon aan de achterzijde;
- geschikt om te delen door twee personen;
- niet beschikbaar voor studenten;
- genoemde huurprijs is exclusief gas, water elektriciteit, internet- en televisieaansluiting.

INDELING
Middels een statige, stenen trap toegang tot de eerste verdieping. Voordeur naar gemeenschappelijk trappenhuis.

Tweede verdieping:
Entree naar hal, woonkamer aan de voorzijde waarvandaan prachtig vrij uitzicht over de Kostverlorenvaart. Open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, o.a.: koelkast, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi- oven/magnetron en vaatwasser. Vanuit de keuken toegang het balkon. In het midden van het appartement bevindt zich de badkamer uitgevoerd met wastafel met meubel, spiegelkast, ligbad met handdouche, toilet en de wasmachineaansluiting. Aan de achterzijde twee slaapkamers.

LIGGING
Het appartement is gelegen aan de Baarsjesweg met vrij uitzicht op Kostverlorenvaart, op loopafstand van het Vondelpark en het Rembrandtpark. Er zijn diverse winkels, cafés en restaurants in de nabije omgeving. Met de auto (A-10, afrit 106) en het openbaar vervoer (diverse tram- en busverbindingen en N.S. station Lelylaan) is de woning goed te bereiken.

** ENGLISH VERSION **

Located at a beautiful location between the Vondelpark and the Rembrandtpark we may offer this unfurnished apartment with two bedrooms, balcony and beautiful views over the Kostverlorenvaart.

GENERAL
- living area approximately 60m2;
- available per April 1st 2021;
- the apartment is rented unfurnished;
- two bedrooms;
- balcony at the rear;
- suitable for sharing by two people;
- not available for students;
- rental price is excluding gas, water electricity, internet- and television connection.

LAYOUT
Through a stately, stone staircase access to the first floor. Front door to common staircase.

Second floor:
Entrance to hallway, living room at the front from where beautiful unobstructed view over the Kostverlorenvaart. Open kitchen with various built-in appliances, among others: fridge, 4-burner gas hob, extractor hood, combination oven/microwave and dishwasher. The balcony is accessed from the kitchen. In the middle of the apartment is the bathroom with sink, mirror cabinet, bathtub with hand shower, toilet and washing machine connection. At the rear two bedrooms.

LOCATION
The apartment is located on the Baarsjesweg with unobstructed views of Kostverlorenvaart, within walking distance of the Vondelpark and the Rembrandtpark. There are various shops, cafes and restaurants in the vicinity. By car (A-10, exit 106) and public transport (various tram and bus connections and N.S. station Lelylaan) the house is easy to reach.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-02-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per 01-04-2021

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²
Inhoud
250 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder