Vorige | Volgende

Baarsstraat 2 H 1075RW Amsterdam, Schinkelbuurt Zuid

Bouwjaar
1913
Woonoppervlakte
29 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

>> English below <<

We bieden een fantastische studio in Oud-Zuid (op eigen grond!) aan. Je komt te wonen aan de Baarsstraat, op de hoek van de Zeilstraat. In deze buurt vind je vele leuke restaurants en winkeltjes. De studio is erg licht, ruim opgezet en modern. Dé ideale woning voor degenen die toe zijn aan een complete zelfstandige woning.

Indeling
Dit compleet gerenoveerde appartement is 29m2. Wanneer je binnenkomt sta je direct in de studio. De woning is praktisch ingedeeld en heeft een fijne lichtinval. Hierdoor ervaar je een aangenaam ruimtelijk gevoel.

De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur van het bekende Italiaanse merk SMEG, onder andere een combi-oven en vaatwasser. Tevens is er in de keuken een wasdroogcombinatie van SMEG aanwezig. Het keukeneiland is praktisch en bied tegelijk ook ruimte om gezellig aan te borrelen terwijl de ander staat te koken.
In de woonkamer is genoeg ruimte voor grote kasten, een bank en een tafeltje/bureau. In plaats van de vele kasten kan je ook kiezen voor een wat grotere tafel. Boven de keuken bevindt zich een vide waar ruimte is voor een ruim bed en opbergruimte. Deze is te bereiken via een trap aan de zijkant van de keuken.

De separate badkamer aan de achterkant van het huis is voorzien van een douche met thermostaatkraan en ruime wastafel. Daarnaast is er een toilet met apart waterfonteintje.

Kortom; een lichte zelfstandige woning van alle gemakken voorzien, in een gezellige buurt.

Omgeving
Het appartement is gelegen tussen de Schinkel en de Amstelveenseweg, dicht bij de hoek met de Zeilstraat. Het is op loopafstand van het Vondelpark. Deze buurt heeft de afgelopen jaren een geweldige impuls gekregen en is nog steeds volop in ontwikkeling. Je vindt hier vele leuke koffie- en lunchplekken, restaurants, cafés en winkels. Inmiddels kunnen we stellen dat dit één van de betere woonwijken van Amsterdam in.

Bereikbaarheid
Het appartement ligt op minder dan 10 fietsminuten van het centrum. Ook per auto is de bereikbaarheid uitstekend. Met twee minuten ben je op de ring A10 en de A4 richting Den Haag. Vele tram- en busverbindingen, waaronder de Schiphollijn bevinden zich op enkele minuten afstand.

Vereniging van Eigenaren:
De actieve VvE 'Baarsstraat 2' wordt extern beheerd door Iris VvE Beheer en telt 5 appartementsrechten. De maandelijks servicekosten bedragen €56,50.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 28,2 m2 (NEN meetrapport aanwezig);
- Eigen grond;
- Oogt bijzonder ruim;
- Servicekosten bedragen €56,50,- per maand;
- Gelegen op een prettige locatie;
- Oplevering in overleg, kan spoedig;
- Notariskeuze aan koper, een in Amsterdam gevestigde notaris;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend door beide partijen.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

***************************************************************
ENGLISH

We offer a fantastic studio in Oud-Zuid (on private land!). You come to live on the Baarsstraat, on the corner of the Zeilstraat. In this neighborhood you will find many nice restaurants and shops. The studio is very light, feels spacious and modern. The ideal home for those in need of a completely independent home.

Layout
This completely renovated apartment is 29m2. When you enter you are immediately in the studio. The property has a practical laid out and is very bright.

The kitchen is equipped with modern appliances from the famous Italian brand SMEG, including a combi oven and dishwasher. There is also a washer-dryer from SMEG built in. The kitchen island is practical and at the same time offers space to have a drink while the other person is cooking.
In the living room there is enough space for large cupboards, a sofa and a table / desk. Instead of the many cupboards you can also choose for a somewhat larger table. Above the kitchen there is a void with space for a bed and storage space. This can be reached via a staircase on the side of the kitchen.

The separate bathroom at the back of the house is equipped with a shower with thermostat and a large sink. There is also a toilet with a separate water fountain.

In short; a light independent home, in a cozy neighborhood.

Surroundings
The apartment is located between the Schinkel and the Amstelveenseweg, close to the corner with the Zeilstraat. It is within walking distance of the Vondelpark. You will find many nice coffee and lunch spots, restaurants, cafés and shops here. We can now state that this is one of the better residential areas in Amsterdam.

Accessibility
The apartment is less than 10 minutes by bike from the center. The accessibility is also excellent by car. With two minutes you are on the A10 ring road and the A4 towards The Hague. Many tram and bus connections, including the Schiphol line are a few minutes away.

Owners Association:
The active VvE 'Baarsstraat 2' is managed externally by Iris VvE Beheer and has 5 apartment rights. The monthly service costs are € 56,50,-.

Particularities
- Living area 28.2 m2 (NEN measurement report available);
- Own ground;
- Looks particularly spacious;
- Located in a pleasant location;
- VvE costs are monthly €56,50,-;
- Delivery in consultation;
- Choice of notary to buyer, a notary established in Amsterdam;
- There is only an agreement if the deed of sale has been signed by both parties.

"This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified dimensions and surfaces are indicative. The NVM conditions apply."
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-10-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1913

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
29 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder