Vorige | Volgende

Baarsstraat 7 - 1 1075RT Amsterdam

Bouwjaar
1913
Woonoppervlakte
57 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

- English text below -

Heerlijk ruim en licht tweekamerappartement op de eerste verdieping in de populaire Schinkelbuurt aan de rand van het Vondelpark. Een royale doorzonwoonkamer met openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde, een goede keuken en een ruime slaapkamer en dat alles op eigen grond!

De appartement ligt om de hoek van het Hoofddorpplein in stadsdeel Zuid. Niet alleen zijn in de directe omgeving talloze restaurants, buurtwinkels en cafeetjes te vinden, ook ben je binnen enkele minuten fietsen in het centrum, het Vondelpark en het Rembrandtpark. Zelfs het Amsterdamse bos is op fietsafstand. Met het Hoofddorpplein en Stadionplein om de hoek, heb je ook goede aansluitingen voor het openbaar vervoer. Tevens is metrohalte Heemstedestraat 5 minuten fietsen, waar metrolijnen 50 en 51 zeer regelmatig rijden. Ook de Ring is binnen enkele minuten rijden bereikt. Hier woon je rustig met fijn uitzicht in een levendige buurt met alles binnen handbereik. Een ideale ligging dus!

Goed om te weten
* Eigen grond
* Woonoppervlakte: ca. 57m2 (NEN meetrapport aanwezig)
* Balkon: ca. 10m2
* Mogelijkheid 2e slaapkamer
* Dubbel glas
* Oud Zuid
* Actieve VvE, maandelijkse bijdrage 126,98
* Oplevering in overleg, kan snel

Het appartement
Via de gezamenlijke entree kom je op de eerste verdieping bij de woning. Binnenkomst in hal met toegang tot alle vertrekken. Royale doorzonwoonkamer met meer dan genoeg ruimte voor een goede zit- en eethoek. Aan de voorzijde een Frans balkon, aan de achterzijde openslaande deuren naar het balkon. Dit woningbrede balkon van ca. 10m2 biedt een heerlijk rustige zitplek. De keuken in hoekopstelling aan de voorzijde, voorzien van inbouwapparatuur zoals fornuis, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Aan de achterzijde de ruime slaapkamer met eigen wastafelmeubel en openslaande deuren naar het balkon. De compacte badkamer beschikt over een toilet en douche. Er is eenvoudig een tweede slaapkamer te creren door bijvoorbeeld de keuken te verplaatsen naar de woonkamer.
In de gehele woning ligt een mooie eiken houten vloer.

- English text -

Wonderfully spacious and bright two-room apartment on the first floor in the popular Schinkelbuurt on the edge of the Vondelpark. A spacious living room with patio doors to the balcony at the rear, a good kitchen and a spacious bedroom, all on own ground!

The apartment is located around the corner from Hoofddorpplein in the South district. Not only are there countless restaurants, local shops and cafes in the immediate vicinity, you can also cycle to the center, the Vondelpark and the Rembrandtpark within a few minutes. Even the Amsterdam forest is within cycling distance. With Hoofddorpplein and Stadionplein just around the corner, you also have good connections for public transport. The Heemstedestraat metro stop is also a 5-minute bike ride away, where metro lines 50 and 51 run very regularly. The Ring is also reached within a few minutes' drive. Here you live quietly with a nice view in a lively neighborhood with everything within reach. An ideal location!

Good to know
* Own ground
* Living area: approx. 57m2 (NEN measurement report available)
* Balcony: approx. 10m2
* Possibility 2nd bedroom
* Double glass
* Oud Zuid
* Active VvE, monthly contribution 126.98
* Delivery in consultation, can be done quickly

The apartment
Through the joint entrance you reach the apartment on the first floor. Entry into hall with access to all rooms. Spacious living room with more than enough space for a good sitting and dining area. At the front a French balcony, at the rear patio doors to the balcony. This apartment-wide balcony of approx. 10m2 offers a wonderfully quiet place to sit. The corner kitchen at the front, equipped with built-in appliances such as stove, oven, refrigerator, freezer and dishwasher. At the rear the spacious bedroom with its own washbasin and patio doors to the balcony. The compact bathroom has a toilet and shower. It is easy to create a second bedroom by, for example, moving the kitchen to the living room. There is a beautiful oak wooden floor throughout the apartment.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1913

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
57 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder