Vorige | Volgende

Bachstraat 15 1077GE Amsterdam, Beethovenbuurt

Omschrijving

Representatieve werkplekken in het fraaie Bachhouse aan de Bachstraat in de nabijheid van de Zuid-as op één van de mooiste en rustigste locaties van Amsterdam-Zuid.

De bereikbaarheid is erg goed, dankzij de centrale ligging tussen de kantorenlocatie Amsterdam Zuid-As en de Beethovenstraat.
Zowel met eigen vervoer evenals openbaar vervoer (Station zuid-WTC) is de regio Groot-Amsterdam en Schiphol snel en eenvoudig te bereiken.
Op loopafstand bevinden zich onder andere de Apollolaan, de Beethovenstraat met alle voorzieningen.

Het Bachhouse is een kleinschalig bedrijfspand. Het pand geeft voorzieningen waaronder gebruik van een vergaderruimte. De werkplek is circa 20 m2 en geeft ruimte voor 3 werkplekken en gebruik van een keuken op de tweede verdieping.

Bijzonderheden:
- per direct beschikbaar;
- inclusief gas, water en licht;
- wekelijkse schoonmaak kantoorruimte;
- gebruik meubilair en vergaderruimte;
- gebruik pantry;
- wifi internet en vast internet.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-09-06
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder