Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Backershagen 13 1082GR Amsterdam, Buitenveldert Midden Zuid

Vraagprijs € 539.000 

Bouwjaar
1968
Woonoppervlakte
129 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Op een fantastische, groene locatie gelegen, modern en royaal 4-kamerappartement (circa 129 m) met berging op de begane grond (circa 4 m). Het appartement is gelegen op de vierde verdieping. Restaurants, winkels, maar ook voor recreatie het Amsterdamse Bos, het aangrenzende Gijsbrecht van Aemstelpark, de Amstel en het Amstelpark, alles ligt op loopafstand. Goede bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer.
Het moderne appartement (intern vernieuwd in 2014) is ingedeeld met een ruime hal met toegang tot de diverse vertrekken. De royale woonkamer, met de vele grote raampartijen met uitzicht op groen, biedt de ruimte voor het plaatsen van een ruime zithoek, een eetgedeelte en werkplek. Moderne witte hoogglans keuken uit 2014 met diverse inbouwapparatuur (o.a. SMEG). Het appartement is ingedeeld met twee grote slaapkamers en een derde, eveneens van goed formaat, slaapkamer. De luxe badkamer met zandkleurig tegelwerk en wit sanitair is uitgevoerd met een inloopdouche, een ligbad en een wastafelmeubel met dubbele wasbak. Luxe toilet in zelfde stijl. Het gehele appartement is uitgevoerd met gestuukte en gesausde wanden en plafonds. Door het gehele appartement ligt een eiken lamelplanken vloer. Het gehele appartement is voorzien van dubbele beglazing.
Het complex is gebouwd met een afgesloten entree en twee liften. Op de eerste bouwlagen bevinden zich kantoorruimtes. De erfpachtcanon is afgekocht tot 2090. Gezonde en actieve VVE.

Bijzonderheden:

Bouwjaar
Het bouwjaar van het pand is omstreeks 1968.

Inhoud/ Woonoppervlakte
De totale inhoud bedraagt circa 390 m, de woonoppervlakte bedraagt circa 129 m en de berging circa 4 m.
Er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branche brede meetinstructies op basis van de NEN2580.

Onderhoud/ isolatie/ verwarming/ elektra
Het appartement is zowel binnen als buiten goed onderhouden. Het appartement is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming en warmwater middels de VVE.
De meterkast is voorzien van voldoende groepen voor het huidige gebruik met aardlekschakelaar. Intercom met videofoon installatie.

Vereniging van Eigenaars
Het appartement maakt onderdeel uit van de VVE V.V.E. Woningen in gebouw Backershagen 1 t/m 95 (oneven nummers), akte van (hoofd/onder)splitsing uit 2003. Het betreffen 48 woningen op de derde tot en met de veertiende verdieping. Elke woning met een berging op de begane grond. De hoofdsplitsing betreft tevens kantoorruimten, archiefruimten, liftinstallaties, een ruimte ten behoeve van de centrale verwarmingsinstallatie, ruimten ten behoeve van andere (technische installaties), en ruimten ten behoeve van berging van huisvuil.
Gerectificeerde (onder)splitsing op 27-11-2007.
De VVE heeft geen Huishoudelijk Reglement.
De servicekosten bedragen 326,00 per maand (opgedeeld in 140,50 VVE bijdrage, 102,25 voorschot stookkosten en 83,25 VVE Reserve Woningen per maand).
De VVE is in het bezit van een Meerjaren Onderhoudsplan.
De stukken van de VVE, o.a. ook de notulen van de laatstgehouden ledenvergaderingen en het financile overzicht, zijn opvraagbaar via ons kantoor.
De administratie voor de VVE is uit handen gegeven aan Hoen Vastgoed VveBeheer, vvetd@hoen.nl, 020-3054477.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg.

Milieu
Aan verkoper en bij de Omgevingsdienst zijn geen bezwarende bodem-verontreinigingen respectievelijk een olietank bekend.

Energielabel
Verkoper beschikt over een energielabel D, einddatum 28-07-2021.

Lasten
WOZ-waarde 564.000 (2020; peildatum 1.1.2019)

Kadastrale gegevens
Gemeente Amsterdam, sectie AK, nummer 3676 A58, het 168/7.732e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

Erfpacht
Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht tot 15-05-2090. Algemene bepalingen 1994.

Oplevering
In overleg.

Locatie:
De woning is gelegen in de Witte Torens in Amsterdam Buitenveldert, direct bij de Van Nijenrodeweg. Het appartement bevindt zich in de groene zone tussen de Amstel, het Amstelpark, het Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amsterdamse Bos. De Ringweg A10 en openbaar vervoer liggen op steenworp afstand wat het appartement uitstekend bereikbaar maakt. Het gemoderniseerde winkelcentrum Groot Gelderlandplein ligt op loopafstand van het complex. Het appartement is gelegen aan de zuidkant van Amsterdam, tussen de Zuidas en Amstelveen.

Algemene Voorwaarden:
Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u erop attenderen dat met circa 1 week na een mondelinge overeenstemming de koopakte bij de notaris ondertekend dient te worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. In de koopakte zal een ouderdomsclausule, asbestclausule en een NEN-metingclausule worden opgenomen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
129 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder