Vorige | Volgende

Baden Powellweg 165 1069LE Amsterdam, Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid

Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
92 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Heerlijk licht 4-kamer maisonnette van ca. 92 m2 met een op het zuidoosten met een fantastisch vrij uitzicht! Het appartement is gelegen op de 4e verdieping van het goed onderhouden appartementencomplex Aeckerstijn.

Ligging:
De omgeving, aan de rand van Osdorp en Nieuw Sloten, heeft vele groenvoorzieningen en speelmogelijkheden die zorgen dat het een populaire woonbestemming is. Alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, scholen, openbaar vervoer e.d. zijn in de buurt aanwezig. Voor uw boodschappen kunt u terecht bij Albert Heijn, Osdorpplein of het winkelcentrum De Dukaat. Hier treft u vele winkels aan waaronder een Jumbo supermarkt met slijterij, bakker, slager, fietsenwinkel, kinderdagverblijf en een gezondheidscentrum met apotheek.

Het complex:
Fraaie en lichte centrale entree met natuurstenenvloer, lift en trappenhuis, intercom, twee fietsenstallingen waarvan één afgesloten voor bewoners en er is voldoende parkeermogelijkheid.

Indeling:
De globale indeling is als volgt:
Centrale entree met elektrische schuifdeuren en twee liften. Via de galerij heeft u toegang tot de woning op de 4e verdieping.

Meteen rechts treft u de keuken. Deze is ruim, voorzien van de nodige apparatuur en veel kastruimte.

Aan de achterzijde tref je de ruime en lichte woonkamer aan. Door het grote op het zuid oosten gelegen raam geniet je hier van veel zon- en lichtinval. Daarnaast biedt dit raam u een fantastisch vrij uitzicht over het natuurgebied de Vrije Geer en de molen van Sloten. Middels een openslaande deur heb je toegang tot het op het zuidoosten gelegen balkon welke over de gehele breedte van het appartement is gesitueerd en waar je werkelijk de gehele dag heerlijk van de zon kunt genieten.

Daarnaast vind je op deze verdieping een separaat toilet met fonteintje.

Op de slaapverdieping treft je 3 slaapkamers en de badkamer aan. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van deze maisonnette woning. Aan de voorzijde bevindt zich 2 slaapkamers.
Vanaf de overloop is ook de badkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een ligbad/douche, toilet en wastafel.

Berging:
Berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
Balkon van ca. 5.9 m2 gelegen op het zuidoosten; actieve VVE, maandelijkse bijdrage voor het appartement bedragen € 395,76 per maand (inclusief, opstalverzekering, schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes en reservering voor groot onderhoud); voorschot stookkosten en warm water € 86,67; erfpacht bedraagt slechts € 107,54 per jaar, vast tot 15-10-2037??; bouwjaar 1965; gebruiksoppervlak woonruimte 92m2.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-07-07
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Maisonnette
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
92 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Osdorp-Midden

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen én veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder