Vorige | Volgende

Baden Powellweg 263 B- 4 1069LH Amsterdam, Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid

Vraagprijs € 192.750 

Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
28 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

BEZOEK DE PROJECTWEBSITE VAN PAXHILL VOOR ALLE INFO, DOCUMENTEN EN PLATTEGRONDEN!

BEZICHTIGEN IS MOGELIJK OP DE VOLGENDE DAGEN. BEL MET ONS KANTOOR OM EEN TIJDSTIP IN TE PLANNEN:
- WOENSDAG 09 DECEMBER A.S. TUSSEN 12.00-16.00 UUR.
- DONDERDAG 10 DECEMBER A.S. TUSSEN 09.00-16.00 UUR.
- VRIJDAG 11 DECEMBER A.S. TUSSEN 09.00-16.00 UUR.
- ZATERDAG 12 DECEMBER A.S. TUSSEN 11.00-15.00 UUR.

Wil je direct kunnen wonen in een kant-en-klaar (vernieuwbouwd) appartement? Kom dan snel kijken bij project "Paxhill"

Wij hebben drie modelwoningen ingericht om te bezichtigen, waarbij je de verschillende opties qua keukens, vloeren en zelfs bedkasten kunt bekijken.

APPARTEMENT type 1 (dit betreft een modelwoning incl. mat zwarte keuken, liftbed en eiken vloer):
Er zijn 11 appartementen van het type 1 in de eerste verkoopfase. 6 bevinden zich aan de straatzijde, 5 zijn er gelegen aan de parkzijde. De oppervlakte is 28 m2. Appartement is inclusief mooi afgewerkte badkamer en toilet.

De woning ligt in een dynamische buurt, welke zich snel ontwikkelt op sociaal en cultureel gebied. Er zijn diverse voorzieningen zoals restaurants, winkels, scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo heb je op loopafstand tramlijn 1 & 17 naar CS en zit je binnen enkele minuten op de A4, A9 en de A10. Op loopafstand tref je winkelcentrum “Dukaat” met een diversiteit aan winkels. Voor en rondom het complex vind je veel groen, gratis parkeergelegenheid en is er voldoende ruimte om de fiets te kunnen parkeren.

Het complex ligt nabij landelijk gebied Lutkemeerpolder, onderdeel van de "Groene As". Op steenworp afstand vind je daarnaast de Sloterplas en het Sloterpark.

Op deze unieke locatie worden 37 stijlvolle nieuwe studio koopappartementen gerealiseerd. Volledig afgebouwde designappartementen waarin je direct kunt wonen en genieten van deze groene en dynamische wijk.

Er is van alles mogelijk! Eiken vloeren, chique mat zwarte keuken, greeploos strak en modern uitgevoerd en zelfs een bedlift, welke je overdag richting het plafond kunt verplaatsen, om de ruimte optimaal te benutten. Denk aan stoer en ingetogen, industrieel en comfortabel, met de perfecte afwerking.

Alle appartementen zijn gelegen op de 1e verdieping en bereikbaar via een eigen entree. Deze exclusieve entree is royaal qua opzet en krijgt dezelfde uitstraling als de appartementen. Via een brede corridor, ga je naar je eigen woning.

Stap een van de appartementen binnen en je ervaart direct een gevoel van ruimte dankzij de doordachte indeling. De grote raampartijen bieden een schitterende lichtinval en aan de "parkkant" ook een verbluffend uitzicht op een groenstrook. "Pax Hill" biedt je ultiem wooncomfort. Oppervlakten zijn vanaf 26 m² tot 41 m² en verdeeld in acht types, dus ruime keuzemogelijkheden. De koopprijzen zijn van € 169.000,- tot € 225.000,- k.k. op basis van (relatief kleine) erfpacht betaling. Projectnotaris: notariskantoor Brummelhuis.

Bel ons snel voor een afspraak!

"Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt."
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-12-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Portiekflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
28 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Osdorp-Midden

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen én veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder