Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Baden Powellweg 38 c 1069LK Amsterdam, Osdorp-Midden

Bouwjaar
2011-
Woonoppervlakte
116 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Te koop:
Royaal en licht 4 kamer HOEK appartement met een balkon/terras op het zuiden gelegen alsmede een parkeerplaats en een berging in de onderbouw. Het appartement is zeer privé gelegen aan de binnentuin van het complex. Doordat het appartement in de lengterichting is gelegen is dit appartement voorzien van vele raampartijen aan de oostzijde met uitzicht op de binnentuin. De woning is gelegen op AFGEKOCHT erfpacht.

Ligging:
De ligging van het complex is zeer centraal. De winkels aan de Pieter Calandlaan en de Tussen Meer brengen u naar het gezellige Osdorpplein en tuincentrum Osdorp bevindt zich aan de overkant van de straat. Tram 1 en 17 brengen u binnen 15 minuten naar het Leidseplein of Centraal Station. Met de auto bent u binnen 4 minuten op de A4 of de A9. In de directe omgeving heel veel groenvoorzieningen, scholen en kinderopvang.

Het complex:
Het nieuwbouwproject 'Nieuw Zeeland' bestaat in totaal uit 111 koop appartementen en is gelegen in vijf afzonderlijke appartementengebouwen welke de binnentuin omsluiten. In de onderbouw een ruime en afgesloten parkeergarage. De vereniging wordt professioneel beheerd door een professionele organisatie.
Het appartement:

Begane grond; afgesloten ruime centrale entree met toegang tot de lift, trappenhuis alsmede toegang naar de binnentuin.
Eerste verdieping; Vanuit de lift aangekomen bereikt u direct uw eigen appartement. U komt binnen in een zeer royale hal met aan de rechterzijde de woonkamer met open keuken. De moderne keuken is voorzien van een natuurstenen blad en inbouwapparatuur waaronder een Borreti fornuis. De woonkamer is licht dankzij de grote raampartijen en biedt toegang tot het balkon welke op het zuiden is gelegen. Verder brengt de ruime hal toegang naar de drie (!) achtergelegen slaapkamers welke zeer royaal zijn (resp. 11m2, 17m2 en 12m2) alsmede een inpandige berging, een toilet en een zeer ruime badkamer.

Bijzonderheden:
- de hele woning is afgewerkt middels een eikenhouten lamelparketvloer;
- stukwerk gehele woning;
- maandelijkse bijdrage VvE € 127,60 (wonen) en € 25,90 (parkeren
- parkeerplaats betreft een apart appartementsrecht dus afzonderlijk verkoopbaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-09-2016
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011-

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
116 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Osdorp-Midden

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen én veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder