Vorige | Volgende

Baden Powellweg 46 A 1069LK Amsterdam, Zuidwestkwadrant Osdorp Noord

Huurprijs € 1.500 per maand

Bouwjaar
2007
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Ruim en licht split level twee (2) kamer hoekappartement op de begane grond met een balkon op het zuidwesten alsmede een eigen parkeerplaats in de onderbouw. Het appartement wordt gestoffeerd en deels gemeubileerd verhuurd.

OMGEVING
Het appartement heeft alles binnen handbereik. Afhankelijk van hoe u wilt winkelen, kiest u voor de winkels om de hoek op de Pieter Calandlaan of voor de winkelgebieden Tussenmeer, Osdorpplein of Dukaat in de Aker. Ook vindt u hier diverse scholen, kinderopvang, zorginstellingen en sportverenigingen.

Met haltes voor de bus en/of de tram op loopafstand bent u binnen twintig minuten in het centrum van Amsterdam. Het appartementencomplex ligt ook gunstig ten opzichte van Schiphol, de Zuidas en het Westelijk Havengebied. Daarnaast is het metro- en treinstation Lelylaan dichtbij, net zoals de uitvalswegen naar de A4, A9 en A10.

INDELING
Entree met brievenbussen, trappenhuis met lift en toegang tot de inpandige bergingen en de parkeergarage.

U komt binnen in de ruime hal welke toegang geeft tot alle ruimtes van de woning. De woon-/eetkamer is een zogeheten split-level. De bovenlaag is voorzien van een strakke witte keuken met diverse inbouw apparatuur. Daarnaast is hier genoeg ruimte voor een gezellige eethoek. Middels een trappetje komt u in de woonkamer voorzien van een gezellige zithoek en dankzij de grote raampartijen een vrij uitzicht richting het groen.

Zeer ruime slaapkamer van ongeveer 20 m2 met kastenwand. De slaapkamer geeft toegang tot het balkon, gelegen op het zuidwesten, met een heerlijk vrij uitzicht.

Het appartement is tevens voorzien van een apart toilet met fonteintje. Daarnaast heeft de woning natuurlijk nog een ruime en moderne badkamer met inloopdouche en wastafel.
In de hal bevindt zich nog een separate ruimte voor de wasmachine en droger opstelling.

BIJZONDERHEDEN
- Split-level appartement;
- Balkon op het zuidwesten.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Openbaar vervoer op loopafstand.
- Diverse winkels om de hoek gelegen op de Overtoom, Jan Pieter Heijestraat of de Kinkerstraat.

VERHUUR VOORWAARDEN
- Huurprijs appartement: € 1.500,- per maand.
- Borg: 2x de huur.
- De huur wordt ieder jaar geïndexeerd en is exclusief de nutsvoorzieningen (gas, water, elektra, tv en internet).
- De inkomenseis is: het (gezamenlijk) BRUTO maandinkomen moet minimaal 3 x de maandhuur bedragen.
- Garantstellingen van derden worden niet geaccepteerd.
- De woning mag door maximaal 2 VOLWASSENEN bewoond worden.
- Appartement wordt deels gemeubileerd aangeboden.
- Het appartement is per direct beschikbaar.
- Huurcontract in eerste instantie voor maximaal 2 jaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spacious and light split level two-room corner apartment on the ground floor with a southwest-facing balcony and a private parking space in the basement. The apartment is rented out partly furnished.

AREA
The apartment is close to various amenities. You can go shopping around the corner on the Pieter Calandlaan or the shopping areas Tussenmeer, Osdorpplein or Dukaat in the Aker. You will also find various schools, childcare, care institutions and sports clubs here.

With stops for the bus and/or tram within walking distance, you can be in the centre of Amsterdam within twenty minutes. The apartment complex is also conveniently located for Schiphol, the Zuidas and the Westelijk Havengebied. In addition, the Lelylaan metro and train station is close by, as are the arterial roads to the A4, A9 and A10.

LAYOUT
Entrance with mailboxes, staircase with lift and access to the indoor storage and car park.

You enter into the spacious hall with access to all areas of the house. The living/dining room is split level. The upper floor has a sleek white kitchen with various built-in appliances. In addition, there is plenty space here for a cosy dining area. Take the small steps into the living room with a cosy lounge area and, thanks to the large windows, an unobstructed view towards the greenery.

Very spacious bedroom of about 20 m2 with a wardrobe wall. The bedroom has access to the southwest-facing balcony, with wonderful unobstructed views.

The apartment has a separate toilet with hand basin. The house also has a spacious and modern bathroom with walk-in shower and sink.
There is a separate room in the hall for the washing machine and dryer.

FEATURES
- Split-level apartment;
- Southwest facing balcony.
- No pets allowed.
- Public transportation within walking distance.
- Various shops around the corner on the Overtoom, Jan Pieter Heijestraat or the Kinkerstraat.

RENTAL CONDITIONS
- Rental price apartment: € 1,500 per month.
- Deposit: 2x the monthly rent.
- The rent is indexed every year and does not include utilities (gas, water, electricity, TV and internet).
- The income requirement is: the (joint) GROSS monthly income must be at least 3x the monthly rent.
- Third party guarantees are not accepted.
- The house may be occupied by a maximum of 2 ADULTS.
- Apartment is offered partly furnished.
- The apartment is available immediately.
- Tenancy Agreement initially for a maximum of 2 years.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Osdorp-Midden

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen én veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder