Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Baden Powellweg 57 1069LC AMSTERDAM, Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid

Koopsom € 225.000 

Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
93 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Vrij uitzicht op het park in dit centraal @Amsterdam-West Baden Powellweg 57 gelegen vierkamer klusappartement!

Deze volledig te moderniseren 4-kamer maisonnette ligt in een parkachtige omgeving, dicht bij winkels en openbaar vervoer en kijkt vrij weg.

Dit naar eigen smaak te renoveren appartement ligt op de tweede woonlaag (derde en vierde etage) en is verdeeld over twee lagen en heeft op de woonetage een woonkamer met openslaande deuren naar het aangrenzende kamerbrede balkon op het zuidwesten en een eenvoudige aparte keuken aan de voorzijde. Op de bovengelegen slaapetage zijn drie slaapkamers en een badkamer. Er zijn tal van mogelijkheden om dit appartement naar eigen inzicht te moderniseren. In de onderbouw is nog een eigen berging.

Deze woning (bouwperiode 1965) is gelegen op het voortdurend recht van erfpacht en beschikt over circa 92,8 m gebruiksoppervlak wonen en circa 287,3 m inhoud (zo goed als mogelijk opgemeten volgens de Nen-2580 norm), dit is exclusief de externe bergruimte, zoals de berging van circa 5,3 m en exclusief de gebouw gebonden buitenruimte, zoals het balkon van circa 6 m. Deze maten zijn indicatief. Voor deze woning is het energielabel D afgegeven.

Indeling:
Begane grond:
Hoofdingang, centrale hal met bellenbord en intercomsysteem, afgesloten hal met trappen, twee liften en deur naar de bergingen.

Woonverdieping:
Entree, hal met trap naar slaapverdieping, videofoon, meterkast, toilet met fontein, aparte keuken voorzien van een standaard keukenblok en een ruimte met wasmachine- en drogeraansluiting, woonkamer (circa 24,3 m) met kamerbreed balkon op het zuidwesten te bereiken via openslaande deuren.

Slaapverdieping:
Overloop, ruime slaapkamer aan de achterzijde (circa 16,7 m) met vaste kasten, badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet, slaapkamer aan de voorzijde (circa 11,7 m) met vaste kasten en een werk/slaapkamer aan de voorzijde (circa 5,5 m).

Berging:
De berging bevindt zich op de begane grond van het gebouw en is circa 5,3 m.

Vereniging van Eigenaren:
Het appartement maakt deel uit van een gezonde Vereniging van Eigenaren. De servicekosten bedragen € 388,27 p/m inclusief stookkosten, warm water, opstalverzekering en reservering onderhoud.

Erfpacht:
Het appartementengebouw is gelegen op het voortdurend recht van erfpacht uitgegeven door de Gemeente Amsterdam. Deze erfpacht loopt nog tot 15-10-2037. De canon bedraagt € 108,- per jaar.

Parkeren:
Rondom het gebouw is er gelegenheid om gratis te parkeren.

Bent u handig of heeft u een netwerk van handige mensen? Kom dan kijken in deze 4-kamer maisonnette van ruim 90 m op de mooiste plek van het gebouw met bijna onbeperkt vrij uitzicht voor en achter en met heel veel privacy. Door hier goed te verbouwen, te moderniseren en te stylen creer je waarde en een toekomst bestendig huis. De basis is er, een lichte woonkamer, een breed balkon op het zuidwesten, drie slaapkamers op de verdieping en de centrale ligging ten opzichte van werkelijk alle voorzieningen.

Afspraken en Corona
U kunt ons mailen voor een afspraak voor een bezichtiging. Onze bezichtigingen zullen individueel zijn en strak op afspraak en voor een bepaalde tijd. Een en ander conform de richtlijnen in verband met het Coronavirus. Wij zullen u vooraf informeren over de nodige voorzorgsmaatregelen die we treffen, zodat u de woning zo veilig mogelijk kan komen bekijken.

Bieden vanaf: € 225.000,-- kosten koper

Kijk voor meer foto's, plattegronden en uitgebreide verkoopinformatie op onze eigen site!
Op deze verkoop zijn onze verkoopvoorwaarden van toepassing, zie onze site.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Osdorp-Midden

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen n veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder