Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Badhoevelaan 11 1171DA Badhoevedorp, Badhoevedorp Centrum

Vraagprijs € 325.000 

Bouwjaar
1933
Woonoppervlakte
118 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Verrassend ruime (circa 118 m² woonoppervlakte) en karakteristieke (bouwjaar 1933) bovenwoning met groot balkon van circa 12 m² met doorkijk naar de Ringvaart.
De woning is ingedeeld met een eigen entree op de begane grond met toegang naar de bovenwoning. Op de eerste verdieping bevinden zich een woonkamer, welke in open verbinding staat met de eetkamer, een extra slaap-/werkkamer, de open keuken en het toilet. Op de gehele verdieping ligt een massieve houten plankenvloer en de wanden zijn deels behangen en deels gesausd. De eetkamer is voorzien van een marmeren schouw en openslaande deuren naar het balkon. Het balkon over de gehele breedte van de woning biedt de ochtendzon. Op de tweede verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers, voorzien van inbouwkasten, en een grote badkamer met vrijstaand ligbad, een separate douche, een tweede toilet en een wastafel. Deze verdieping is uitgebreid met diverse dakkapellen. Tevens diverse bergruimte en een extra vliering. Ook de tweede verdieping is uitgevoerd met een massieve houten plankenvloer. De gehele woning is sfeervol afgewerkt en alle deuren, en ook inbouwkasten, zijn uitgevoerd in paneeldeuren. De woning is redelijk tot goed onderhouden en is deels voorzien van dubbele beglazing. De woning is gelegen in een kleinschalig complex met drie beneden- en drie bovenwoningen.
De woning is gelegen in een rustige woonwijk, strategisch gelegen ten opzichte van Amsterdam en nabij winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.

BIJZONDERHEDEN

Inhoud/Woonoppervlakte
De inhoud bedraagt circa 430 m³. De woonoppervlakte bedraagt circa 118 m², het oppervlak van de overige inpandige ruimte bedraagt circa 2 m²; gebouwgebonden buitenruimte (balkon) circa 12 m².
Er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branche brede meetinstructies op basis van de NEN2580.

Bouwjaar
De woning is gebouwd omstreeks 1925/1933. Bouwtekeningen aanwezig en opvraagbaar via ons kantoor.

Kadastrale gegevens
Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 8073 A8, het 80/559e onderverdeeld aandeel in het complex.

Onderhoud/ isolatie
De woning is aan de binnen- en buitenzijde redelijk tot goed onderhouden. De woning is deels voorzien van dubbele beglazing.

Elektra/alarm
De meterkast is voorzien van 5 groepen en een aardlekschakelaar. Glasvezelaansluiting aanwezig.

Verwarming/warmwater
Door middel van een combi VHR Cv-ketel, merk Vaillant, bouwjaar 2014. De ketel wordt jaarlijks onderhouden.

Roerende zaken
Op de lijst van zaken, welke opvraagbaar is via ons kantoor, is aangegeven welke roerende zaken er wel/niet achterblijven of ter overname zijn.

Energielabel
De woning heeft een voorlopig energielabel F. Verkoper zal voor de oplevering een definitief energielabel aan koper overhandigen.

Splitsingsakte
Het complex is gesplitst in appartementen bij een akte d.d. 3 mei 1976, wijziging splitsingsakte en -tekening 2019. Modelreglement 1973. Er is geen huishoudelijk reglement.

Omgevingsvergunning
In 2018 is het gebouw weer gesplitst in twee appartementsrechten (na samenvoeging in 2005) met omgevingsvergunning van de gemeente Haarlemmermeer. Er is tevens een nieuw huisnummer aangevraagd en verkregen voor de benedenwoning, huisnummer 11 A.

Vereniging van Eigenaren
De servicekosten aan de “VVE Flatgebouw Badhoevelaan 7, 9, 11, 11A, 11B en 11C te Badhoevedorp” bedragen voor dit appartement € 51,45 per maand. De VVE voert de administratie in eigen beheer. KvK-nummer 74037927.

Vaste notaris
De verkoop dient plaats te vinden via een vaste notaris, die ook betrokken is bij de gewijzigde splitsingsakte en -tekening. De gegevens van de vaste notaris zijn op te vragen via ons kantoor.

Milieu
Aan verkoper en bij de Omgevingsdienst zijn geen olietank en/of bezwarende bodemverontreinigingen bekend.

Recht van gunning
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Locatie
De woning is gelegen in een rustige straat in een woonwijk. Er is in de directe omgeving gelegenheid tot onbetaald parkeren op de openbare weg. De woning is gelegen nabij winkels, scholen, openbaar vervoervoorzieningen en uitvalswegen. O.a. Amsterdam, Haarlem en Schiphol zijn goed bereikbaar.

Oplevering
In overleg.

Algemene Voorwaarden
Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, welke opvraagbaar zijn via ons kantoor.
Tenzij anders aangegeven in de brochure of door de verkopend makelaar, dient koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen in de omgeving van het verkochte opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
In de koopakte zal een ouderdomsclausule, een asbestclausule en een NEN-metingclausule worden opgenomen. Formulering van de clausules opvraagbaar via ons kantoor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-08-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
118 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Badhoevedorp

Badhoevedorp is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer. Het dorp wordt door de ringvaart gescheiden van het oude dorp Sloten en is sinds 1921 deel van de gemeente Amsterdam. De Sloterbrug verbindt sinds 1879 beide dorpen met elkaar. Vandaag de dag is Badhoevedorp een groen levendig dorp met een divers winkelcentrum en een uitstekende (fiets) verbinding met Amsterdam.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder