Vorige | Volgende

Badhoevelaan 11 A 1171DA Badhoevedorp, Badhoevedorp Centrum

Vraagprijs € 249.000 

Bouwjaar
1925
Woonoppervlakte
58 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

* Eerste bezichtiging ook mogelijk via FaceTime *
Sfeervolle en karakteristieke 2-kamer benedenwoning (circa 58 m² woonoppervlakte) uit 1925 met grote voor- en achtertuin én met mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein.

De sfeervolle benedenwoning is ingedeeld met een eigen entree op de begane grond met toegang tot de woonkamer, de keuken, de badkamer en het toilet. De sfeervolle woonkamer is uitgevoerd met een marmeren schouw met gashaard, een houten plankenvloer en openslaande deuren naar de achtertuin. De zijkamer staat nu in open verbinding met de woonkamer; deze zijkamer is indien gewenst gemakkelijk af te sluiten tot een separate (slaap-)kamer. De zijkamer is voorzien van fraai inbouwkasten met paneeldeuren. De ramen aan de voorzijde zijn voorzien van shutters. De wanden van de woonkamer en de zijkamer zijn gesausd. In de hal bevindt zich de badkamer met douche en wasbak (voorzien van wit/zwart tegelwerk en wit sanitair) en een separaat toilet (voorzien van blauw tegelwerk en wit sanitair). De keuken is deels geplaatst in een uitbouw en is uitgevoerd met een wit keukenblok, een enkele RVS spoelbak, een RVS afzuigkap en overige losse apparatuur. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar. In de keuken ligt een laminaatvloer en de wanden zijn deels gekleurd en deels wit betegeld.

De woning is goed onderhouden en aan de voorzijde voorzien van nieuwe kozijnen met dubbele beglazing; aan de achterzijde deels enkele (openslaande deuren) en deels dubbele beglazing. De gehele woning is voorzien van hoge (circa 2,98m), fraaie plafonds en mooie paneeldeuren. De grote, diepe achtertuin is op het noordoosten gelegen en voorzien van en een houten schuur. Aan de voorzijde bevindt zich een overkapping voor het plaatsen van o.a. fietsen en/of een scooter én de mogelijkheid tot plaatsen van een auto op eigen terrein.

De woning is gelegen in een kleinschalig complex met drie beneden- en drie bovenwoningen. De woning is strategisch gelegen ten opzichte van Amsterdam en nabij openbaar vervoer en uitvalswegen.

BIJZONDERHEDEN

Inhoud/Woonoppervlakte
De totale inhoud bedraagt circa 234 m³. De woonoppervlakte bedraagt circa 58 m², het oppervlak van de gebouw gebonden buitenruimte(n) bedraagt circa 5 m². De oppervlakte van de externe bergruimte bedraagt circa 3 m². Er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branche brede meetinstructies op basis van de NEN2580.

Bouwjaar
De woning is gebouwd omstreeks 1925; uitbouw uit 1975. Bouwtekeningen aanwezig en opvraagbaar via ons kantoor.

Kadastrale gegevens
Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 8073 A 2, het 98/559e onderverdeeld aandeel in het complex.

Onderhoud/ isolatie
De woning is aan de binnen- en buitenzijde goed onderhouden. De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing (met uitzondering van de openslaande deuren vanuit de woonkamer en de voordeur met het glas-in-lood-raam). De woning is voorzien van vloerisolatie.

Elektra
De meterkast is voorzien van voldoende groepen voor het huidige gebruik. De gehele stoppenkast is in augustus 2019 vernieuwd.

Verwarming/warmwater
Door middel van een combi VHR Cv-ketel, merk Vaillant, bouwjaar 2014.
Deze ketel behoort momenteel echter nog tot huisnummer 11 en dient nog afgekoppeld te worden. In overleg met een nieuwe koper zal al dan niet een nieuwe Cv-ketel geplaatst te worden door verkoper of koper en aangesloten worden op de bestaande radiatoren en waterleidingen. De woonkamer is voorzien van een gaskachel.

Roerende zaken
Op de lijst van zaken, welke opvraagbaar is via ons kantoor, is aangegeven welke roerende zaken er wel/niet achterblijven of ter overname zijn.

Energielabel
De woning heeft een voorlopig energielabel F. Verkoper zal voor de oplevering een definitief energielabel aan koper overhandigen.

Splitsingsakte
Het complex is gesplitst in appartementen bij een akte d.d. 3 mei 1976, wijziging splitsingsakte en -tekening 2019. Modelreglement 1973. Er is geen huishoudelijk reglement.

Omgevingsvergunning
In 2018 is het gebouw weer gesplitst in twee appartementsrechten (na samenvoeging in 2005) met omgevingsvergunning van de gemeente Haarlemmermeer. Er is tevens een nieuw huisnummer aangevraagd en verkregen voor de benedenwoning, huisnummer 11 A.

Vereniging van Eigenaren
De servicekosten aan de “VVE Flatgebouw Badhoevelaan 7, 9, 11, 11A, 11B en 11C te Badhoevedorp” bedragen voor dit appartement € 20,58. De VVE voert de administratie in eigen beheer. KvK-nummer 74037927. Er is geen huishoudelijk reglement en geen MJOP beschikbaar.

Vaste notaris
De verkoop dient plaats te vinden via een vaste notaris, die ook betrokken is bij de gewijzigde splitsingsakte en -tekening. De gegevens van de vaste notaris zijn op te vragen via ons kantoor.
In de koopakte zal een bepaling worden opgenomen dat de eigenaar van de bovenwoning ook gebruik mag maken van de voortuin voor het plaatsen van enkele fietsen en/of een scooter, conform de situatie die al jaren reeds van toepassing is.

Milieu
Aan verkoper en bij de Omgevingsdienst zijn geen olietank en/of bezwarende bodemverontreinigingen bekend.

Recht van gunning
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Locatie
De woning is gelegen in een rustige straat in een woonwijk. Er is in de directe omgeving gelegenheid tot onbetaald parkeren op de openbare weg. De woning is gelegen nabij winkels, scholen, openbaar vervoervoorzieningen en uitvalswegen. O.a. Amsterdam, Haarlem en Schiphol zijn goed bereikbaar.

Oplevering
In overleg, kan snel.

Algemene Voorwaarden
Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, welke opvraagbaar zijn via ons kantoor.
Tenzij anders aangegeven in de brochure of door de verkopend makelaar, dient koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen in de omgeving van het verkochte opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
In de koopakte zal een ouderdomsclausule, een asbestclausule en een NEN-metingclausule worden opgenomen.
Formulering van de clausules opvraagbaar via ons kantoor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-02-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
58 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Badhoevedorp

Badhoevedorp is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer. Het dorp wordt door de ringvaart gescheiden van het oude dorp Sloten en is sinds 1921 deel van de gemeente Amsterdam. De Sloterbrug verbindt sinds 1879 beide dorpen met elkaar. Vandaag de dag is Badhoevedorp een groen levendig dorp met een divers winkelcentrum en een uitstekende (fiets) verbinding met Amsterdam.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder