Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Badhoevelaan 30 1171DD Badhoevedorp, Badhoevedorp Centrum

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
98 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
191 m²

Omschrijving

Charmante omstreeks 1930 gebouwde 2-onder-1-kap woning op een ruim perceel van 191 m², die aan de achterzijde op de begane grond is uitgebouwd en aan zowel voor- als achterzijde voorzien is van een grote dakkapel op de eerste verdieping. Deze 4-kamer woning beschikt over een op het zuiden gelegen achtertuin waar zich achter in een grote schuur bevindt.

De woning is ingedeeld met een ruime entree/hal aan de achterzijde met toegang tot de woonkamer met open keuken, het toilet, de badkamer en een inpandige berging. De ruime doorzon woonkamer is enkele jaren geleden verbreedt over de gehele breedte van de woning en biedt ruimte voor een grote zithoek met veel lichtinval en uitzicht door de grote raampartijen in voor- en zijgevel. Nabij de open keuken bevindt zich de mogelijkheid tot het plaatsen van een ruime eethoek, nabij de openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer is voorzien van een gashaard, een parketvloer, een trapkast en een deels open trap naar de eerste verdieping. De nette keuken bevindt zich deels in de uitbouw en is uitgevoerd met crèmekleurige kastjes, een granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan de (ouder)slaapkamer aan de voorzijde over de gehele breedte van de woning. Eén van de achter slaapkamers biedt toegang tot een groot zonnig dakterras. Op de verloop bevindt zich een wastafelmeubel en de slaapkamers zijn voorzien van diverse inbouwkasten. Grote bergvliering.

De woning is gelegen in de karakteristieke Badhoevelaan met een uitstekende verbinding naar Amsterdam en het winkelcentrum van Badhoevedorp. De bekende uitvalswegen (A9, A4, A5 en A10) zijn goed te bereiken. Openbaar vervoervoorzieningen bieden goede verbindingen richting Amsterdam en Schiphol. Er is gelegenheid tot onbetaald parkeren op de openbare weg.

BIJZONDERHEDEN

Inhoud/Woonoppervlakte
De totale inhoud bedraagt circa 380 m³. De woonoppervlakte bedraagt circa 98 m²; de overige inpandige ruimte bedraagt circa 6 m²; de externe bergruimte bedraagt circa 12 m²; de gebouw gebonden buitenruimte circa 11 m². Er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branche brede meetinstructies op basis van de NEN2580.

Bouwjaar
De woning is gebouwd omstreeks 1930.

Verwarming / Warmwater
Verwarming en warmwater geschiedt via een combi HR Cv-ketel (type Nefit, bouwjaar 2014). In de woonkamer staat een gashaard.

Onderhoud / Isolatie / Elektra
De woning is aan de binnen- en buitenzijde goed onderhouden.
De gevel is van binnen uit geïsoleerd.
Vernieuwde dakpannen en pleisterwerk op de gevels.
Het schilderwerk aan de buitenzijde heeft in 2019 plaats gevonden.
De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing (met uitzondering van de voordeur, het raam in de badkamer en één raam in de slaapkamer). Diverse ramen zijn voorzien van horren.
De meterkast is voorzien van 7 groepen en een aardlekschakelaar.
Glasvezel aanwezig. De woning is voorzien van een alarmsysteem.

Kadastrale gegevens
Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 3080, groot 1 are en 91 centiare.

Energielabel
De woning heeft een energielabel G, geldig tot 15-02-2026.

Lijst van zaken
De lijst betreffende de zaken die wel/niet achterblijven of ter overname zijn, is opvraagbaar via ons kantoor.

Recht van gunning
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Oplevering
In overleg.

Algemene Voorwaarden
Op onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, welke opvraagbaar zijn via ons kantoor. Tenzij anders aangegeven in de brochure of door de verkopend makelaar, dient koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen in de omgeving van het verkochte opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
In de koopakte zal een ouderdomsclausule, een asbestclausule alsmede een Nen-metingclausule worden opgenomen. De formulering van deze clausules is opvraagbaar via ons kantoor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-04-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
98 m²
Perceeloppervlakte
191 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Badhoevedorp

Badhoevedorp is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer. Het dorp wordt door de ringvaart gescheiden van het oude dorp Sloten en is sinds 1921 deel van de gemeente Amsterdam. De Sloterbrug verbindt sinds 1879 beide dorpen met elkaar. Vandaag de dag is Badhoevedorp een groen levendig dorp met een divers winkelcentrum en een uitstekende (fiets) verbinding met Amsterdam.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder