Vorige | Volgende

Badhoevelaan 64 T 1171DE Badhoevedorp, Badhoevedorp Centrum

Huurprijs € 200 per maand

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Achter de Badhoevelaan in Badhoevedorp bevindt zich een garagecomplex, waar deze garagebox nr 16 is gesitueerd. De garagebox is voorzien van een afsluitbare kanteldeur. De afmeting is 598 cm bij 289 cm en heeft een oppervlakte van 17 m2. De doorrijhoogte is 2.03 m. De plafondhoogte is 2.41 m (2.56 m tussen de balken). De huurprijs bedraagt 200,00 per maand. Over de huur wordt 21% BTW berekend. De waarborgsom is drie maanden huur. Oplevering: per direct mogelijk. De minimale huurperiode is 1 jaar. Daarna wordt de huur voor onbepaalde tijd verlengd. De opzegtermijn is drie maanden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-01-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
garage/parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Badhoevedorp

Badhoevedorp is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer. Het dorp wordt door de ringvaart gescheiden van het oude dorp Sloten en is sinds 1921 deel van de gemeente Amsterdam. De Sloterbrug verbindt sinds 1879 beide dorpen met elkaar. Vandaag de dag is Badhoevedorp een groen levendig dorp met een divers winkelcentrum en een uitstekende (fiets) verbinding met Amsterdam.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder