Vorige | Volgende

Badhoevelaan 92 1171DE BADHOEVEDORP, Badhoevedorp Centrum

Huurprijs € 1.500 per maand

Omschrijving

Ben je wel klaar met "thuis" kantoren? Deze kantoorruimte aan de Badhoevelaan 92 @Badhoevedorp dicht bij het centrum biedt mogelijkheden
Deze bedrijfsruimte in het hart van Badhoevedorp bestaat uit meerdere etages en heeft de beschikking over 2 parkeerplaatsen. In overleg is inspraak mogelijk om de ruimtes te moderniseren.

Deze kantooretages (bouwperiode 1935) zijn gelegen op eigen grond en beschikken samen over circa 168,40 m bruto vloeroppervlakte, waarvan circa 126,50 m verhuurbaar vloeroppervlakte en circa 430,96 m netto inhoud. Hiervan bevindt zich circa 5,1 m op de begane grond (entree), 74,0 m bedrijvigheid op de eerste verdieping en circa 47,40 m bedrijvigheid op de tweede verdieping (zo goed als mogelijk opgemeten volgens de Nen-2580 norm). Deze maten zijn indicatief.

Indeling:
Begane grond: entree, gang met meterkast en trap naar de eerste verdieping. De begane grond wordt nog uitgebreid met een ruime ontvangstruimte van circa 6 m welke tevens als wachtruimte kan worden gebruikt. Deze ruimte ligt aan de rechterzijde van de entree/gang en is nog niet op de plattegrond weergegeven.

1e verdieping: overloop met deuren naar alle ruimtes, toilet met fontein, Kantoorkamer 1 van circa 40 m, een open keuken van circa 10 m en een kantoorkamer van circa 10 m.

2e verdieping: overloop met deuren naar alle ruimtes, drie kantoorkamers van circa 10 m, 14 m en 16 m, een badkamer en een kast met cv-opstelling.

Voorzieningen:
- Brievenbus
- centrale verwarming
- grotendeels dubbel glas

Ligging
Dit bovenhuis is gelegen in het centrum van Badhoevedorp, vlak bij de A9 (afslag Badhoevedorp).

Bereikbaarheid:
Deze bedrijfsruimte ligt op een gunstige locatie, vlak bij de A9 (afslag Badhoevedorp) en is daardoor goed bereikbaar vanaf Schiphol, de A5, A4 en de A10. Het centrum van Amsterdam, Schiphol, Hoofddorp, Haarlem en Alkmaar liggen op prima afstand. Openbaar vervoer is op geringe afstand beschikbaar.

Afspraken en Corona
U kunt ons mailen voor een afspraak voor een bezichtiging. Onze bezichtigingen zullen individueel zijn en strak op afspraak en voor een bepaalde tijd. Een en ander conform de richtlijnen in verband met het Coronavirus. Wij zullen u vooraf informeren over de nodige voorzorgsmaatregelen die we treffen, zodat u de woning zo veilig mogelijk kan komen bekijken.

Huurprijs: € 1.500,-- per maand te vermeerderen met de BTW

Kijk voor meer foto's, plattegronden en uitgebreide informatie op onze eigen site!
Op deze transactie zijn onze (verkoop)voorwaarden, algemene voorwaarden en de
voorwaarden van de NVM van toepassing, zie onze site.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-07-13
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Badhoevedorp

Badhoevedorp is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer. Het dorp wordt door de ringvaart gescheiden van het oude dorp Sloten en is sinds 1921 deel van de gemeente Amsterdam. De Sloterbrug verbindt sinds 1879 beide dorpen met elkaar. Vandaag de dag is Badhoevedorp een groen levendig dorp met een divers winkelcentrum en een uitstekende (fiets) verbinding met Amsterdam.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder