Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Badhuiskade 269 1031KV Amsterdam, Noordelijke IJ-oevers West

Koopsom € 750.000 k.k.

Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
106 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

** ENGLISH TEXT AT OUR OWN WEBSITE **

Er is sinds lange tijd weer een SORT appartement beschikbaar in BOLD, en wel op de 18e etage met waanzinnig uitzicht over het IJ, Silodam, Pontsteiger en het Westelijk havengebied.

Dit is één van de populaire etages gebleken bij de initiële verkoop in BOLD. Het appartement is gelegen op de avondzon. En u kunt het nu kopen.

Momenteel wordt het appartement gebouwd en in Q2 2021 wordt het appartement opgeleverd. U heeft de voordelen van een nieuwbouwappartement, zonder de lange wachttijd, die hier gebruikelijk bij hoort.

Vanwege privé omstandigheden van de koper, wordt dit appartement nu doorverkocht.

Dit riante appartement 'SORT’ heeft 106 m2 aan woonoppervlak en is gelegen op de 18e verdieping.
Het appartement heeft een ruime hal met toilet met fontein, royale living (9.6 x 5.15 m) met fantastisch uitzicht op en over Amsterdam. De keukenopstelling (aansluitingen aanwezig) is met een kookeiland. Er is een grote schuifpui naar het balkon. De woning heeft twee ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom met open badkamer.

De verkoper heeft de originele indeling verbeterd en een appartement gecreëerd met internationale allure. Het tegelwerk in de badkamer en het wastafelmeubel kunt u nog zelf kiezen. Er is tevens een inpandige berging.

BOLD zet de toon voor de toekomst door het visueel-esthetisch gebruik van zonnepanelen en zijn duurzame energie installatie. Een energiezuiniger gebouw van deze hoogte is nog niet gebouwd in Nederland.

De duurzame woontoren zit bovendien vol technische snufjes voor optimaal woongenot. Daarnaast wordt het complex voorzien van een gym met sauna, bioscoop-/theaterzaal, gastenkamers, extra bergruimten en wijnkelders en zijn er diverse VIP services af te nemen. Bewoners van BOLD geven hun zorgen uit handen. Gewoon aan het gebouw.

BOLD - Apartments Amsterdam
BOLD verrijst aan de skyline van Amsterdam, direct achter het Centraal Station, aan het IJ, op een plek die luxe en creativiteit ademt. Een indrukwekkend gebouw van wereldklasse. Onderscheidend, gemaakt met lef, voor mensen die durven. Markant door zijn krachtige high tech uitstraling en zijn gevel met geïntegreerde zonnepanelen.

De duurzame woontoren BOLD zal in totaal 24 verdiepingen tellen. Hierin worden 158 exclusieve en luxe koopappartementen gebouwd met uniek uitzicht over het IJ, het oude stadscentrum en de wijde omgeving.

De (overige) appartementen in BOLD zijn inmiddels uitverkocht.

In de parkeerkelder zijn gereserveerde fietsenstallingen voor de bewoners.

In de parkeerkelder is een privé parkeerplaats voor dit appartement (vraagprijs € 750.000,-- inclusief parkeerplaats).

De woning is gelegen op erfpachtgrond. De erfpacht per jaar is circa € 3.400,-- voor woning en parkeerplaats (fiscaal aftrekbaar, indien hoofdverblijf).

De servicekosten voor de VvE zullen circa € 170,-- per maand bedragen voor de woning en parkeerplaats.

Wij kunnen u nog niet rondleiden in het appartement, maar wij informeren u graag in een persoonlijk (telefonisch/video) gesprek over dit prachtige appartement.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
106 m²
Inhoud
318 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder