Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Badhuiskade 349 1031KV Amsterdam, Noordelijke IJ-oevers West

Koopsom € 1.773.026 v.o.n.

Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
187 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*** English text at our website ***

Het mooiste uitzicht van Amsterdam.

Het laatste licht van de dag weerkaatst op de bijna vijf meter hoge glazen gevel achter het buitenterras. U staat beschut en geniet van het gezelschap om u heen. Het was een mooie dag op het water van het ij en de amsterdamse grachten, die nu wordt afgesloten met een diner bij u thuis in bold amsterdam. Ruimte voldoende om uw gasten te laten overblijven voor de nacht. U heeft immers de beschikking over drie luxe ingerichte gastenverblijven in het gebouw. In uw hypermoderne keuken, die u samen met onze specialisten heeft samengesteld, worden inmiddels de heerlijkste gerechten bereid. U prijst zich gelukkig met het leven op deze unieke plek.

Ams. Sunset
De zeer duurzame Sky Villa, Ams. Sunset, van 187 m2 strekt zich uit over de twee bovenste verdiepingen van BOLD, het karakteristieke, hightech appartementengebouw aan de overzijde van het Centraal Station. Twee complete woonverdiepingen met een prachtige vide en een royaal terras.

Voor de inrichting van de Sky Villa hebben we een aantal gerenommeerde interieurarchitecten vooraf gevraagd hun visie te geven op materialisatie en decoratie. Maar natuurlijk staan uw persoonlijke smaak en wensen voorop.

Indeling
Vanuit de entree bereikt u via de hoge glazen tussendeur de riante leefkeuken en living, die in directe verbinding staan met het beschutte terras. Binnen en buiten gaan geruisloos in elkaar over en dat maakt dat uw woongedeelte twee maal zo groot lijkt. Aan de rechterzijde heeft u een aparte eet- of leefkamer.
De bovenverdieping heeft een royale vide, die u kunt inrichten als thuisbioscoop of ontspanruimte met uitzicht op Amsterdam. De master bedroom heeft een aangrenzende inloopkast, die direct verbonden is met de ruim opgezette badkamer met ligbad. Er is gebruik gemaakt van gerookt glas om zo toch de openheid maar wel de privacy te behouden en het licht van buiten door te kunnen zetten naar alle leefruimtes.

BOLD Amsterdam is all about you
Het uitgangspunt is dat u als bewoner van BOLD Amsterdam van een persoonlijke service-ervaring kunt genieten. Aan niets mag het u ontbreken in deze internationale topklasse van de woonbeleving. BOLD Amsterdam biedt onder meer een wijnkelder, een gym met splinternieuwe trainingsapparaten, een weldadige sauna, een bioscoop of theaterzaal en gastenkamers. Deze diensten worden geëxploiteerd door de VvE en zijn op basis van reservering of abonnement af te nemen.

Smartphone at your service
In uw Sky Villa is een uitgebreid pakket van domotica aanwezig, die het leven aangenaam en gemakkelijk maakt. Daarnaast kunt u het beheer van energie tot en met het aanbieden en bezorgen van pakketjes met uw smartphone regelen.

Voor pakketzendingen komt er in de lobby een wand met de zogenaamde Bringme Box, afsluitbare boxen waar bezorgers pakketten voor u kunnen achterlaten, die u zelf met een door hen toegezonden code kunt openen.
Daarnaast gaat de VvE in BOLD Amsterdam een contract aan met een ervaren dienstverlener in services van internationaal niveau voor appartementen in de hogere klasse.
En als u dan thuis komt, hoe heerlijk is het dan om binnen te komen in een sfeervol topappartement, waar u met uw smartphone aangeeft waar en wanneer u de verlichting ingeschakeld wilt hebben. Maar ook de kleur, de hoeveelheid licht en ambiance geeft u aan, vanuit uw luie stoel.

Mondiale hart van Amsterdam
Het comfort van de Sky Villa en alle diensten en voorzieningen in BOLD Amsterdam zouden u bijna doen vergeten op welke locatie u zich eigenlijk bevindt. De absolute top in woonbeleving staat op een bruisende plek bij het mondiale hart van Amsterdam. Op loop- en fietsafstand bevinden zich de historische grachten, sterrenrestaurants en alle mogelijke voorzieningen van het rijke centrum van de stad.

Met 10 minuten staat u op Centraal Station Amsterdam en van daaruit staat u, als dat nodig is, binnen 20 minuten in de vertrekhal van Schiphol (AMS) Airport.

Auto
En uw auto? Die kan in de onder in het gebouw gelegen parkeergarage. U kunt één of meerdere parkeerplaatsen kopen, of indien beschikbaar een parkeerbox.

Koopsom
De koopsom v.o.n. voor de Sky Villa Ams. Sunset bedraagt € 1.773.026,- op basis van een jaarlijkse canonbetaling (voortdurend erfpacht). De indexcanon bedraagt € 6.516,- (peil 2017). De parkeerplaats in de parkeergarage heeft een koopsom v.o.n. ter hoogte van € 43.487,- met een jaarlijkse (index)canon van € 52.

U kunt er voor kiezen om de canon voor het eerste tijdvak van 50 jaar af te kopen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Heeft u belangstelling voor de Sky Villa, laat het ons weten, wij nodigen u graag uit voor een gesprek. BOLD is nog in aanbouw, de oplevering is verwacht Q1-2021.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-03-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Penthouse
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
187 m²
Inhoud
500 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder