Vorige | Volgende

Badhuislaan 29 1402SP Bussum, Batterijlaan

Vraagprijs € 295.000 

Bouwjaar
1907
Woonoppervlakte
108 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
109 m²

Omschrijving

Badhuislaan, ooit uitgeroepen tot leukste straatje van Noord-Holland

Na ruim 72 jaar neemt de familie afscheid van deze woning. “Het wordt tijd dat een leuk jong stel de woning opknapt en er een gezin sticht” waren de woorden van de erven tijdens onze eerste ontmoeting. Met enige trots mogen wij dan ook deze nagenoeg in originele staat verkerende woning aanbieden.

Het ligt op directe loopafstand van het centrum van Bussum. Direct om de hoek van de Badhuislaan aan de Huizerweg bevinden zich een aantal winkels waaronder de slager, bakker, wijnwinkel, stomerij en diverse afhaalgelegenheden. Ook zit er een gezellig koffie/lunchtentje om de hoek.
De Badhuislaan is eenrichtingsverkeer en de directe omgeving bestaat hoofdzakelijk uit authentieke woningen uit de jaren ‘10, ‘20 en ‘30 en heeft een gemęleerde samenstelling van bewoners, zoals veel jonge gezinnen en oudere echtparen.
Park, kinderboerderij en kinderopvang ’t Mouwtje, maar ook diverse scholen zijn om de hoek gelegen. Treinstation Naarden-Bussum is fietsend binnen 5 minuten te bereiken. Ook zit je binnen 5 minuten via de Huizerweg op de A1.

Algemeen
De woning verkeert in een nagenoeg originele staat. Dat betekent dat er flink geklust moet worden, maar tegelijkertijd ook dat veel originele kenmerken nog aanwezig zijn. Een uitgebreid verhaal over indeling etc. laten wij dan ook achterwege. Kom gewoon kijken en overtuig jezelf van de vele mogelijkheden die dit heerlijke huis biedt. Voor meer zekerheid hebben wij de woning alvast bouwkundig laten keuren door Perfectkeur.

Ben je overtuigd en ga je een project niet uit de weg, dan woon je straks wel in een van de leukste straatjes van Bussum.

Onze makelaar voor deze woning is Ewoud Rehe, hij laat je de woning graag zien. Nog beter is om je eigen NVM aankoopmakelaar mee te nemen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-01-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1907

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m²
Perceeloppervlakte
109 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder