Vorige | Volgende

Badhuisweg 205 2597JR Den Haag, Westbroekpark

Huurprijs € 2.500 per maand

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
157 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

BADHUISWEG 205, 2597 JR THE HAGUE (partially furnished)

OUSTANDING APARTMENT WITH 3 BEDROOMS, 2 BATHROOMS, FIREPLACE, A LOVELY GARDEN, AND PRIVATE PARKING!

Situated in a quiet courtyard and secured by a remote-controlled gate, this stunning home is just steps away from the Scheveningse Bosjes woods, the beach, and the lively Bankastraat. Public transport stops right outside the door.

Entry via secured gate.
Front door opening to hall with video intercom; living room with fireplace and floor-to-ceiling windows; modern fully-equipped open kitchen with doors to garden; 2 good-sized bedrooms; bathroom with bath, shower, double washbasin, and w.c. Stairs to lower level featuring a spacious bedroom, 2nd bathroom with bath, shower, and washbasin, and storeroom.

Extras Facts and figures:
-double glazing
-wooden flooring throughout
-underfloor heating in the bathrooms
-private parking and additional free parking on street
-peaceful surroundings
-excellent strategic location

NO MEDIATION FEE IF RENTED DIRECTLY THROUGH LISTED AGENT
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-02-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
157 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder