Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Badlaan 37 1399GM Muiderberg, Muiderberg

Vraagprijs € 1.175.000 

Bouwjaar
1970
Woonoppervlakte
232 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
590 m²

Omschrijving

Luxe en comfortabele Bungalow, Badlaan 37

Geschakelde Bungalow, in 2011 volledig onder architectuur gemoderniseerde, vergroot en ingericht tot een Maatschappelijk Verantwoorde en comfortabele luxe woning. De woning omvat ca. 225 m2 gelijkvloers woonoppervlak. De woning is in een U vorm uitgebouwd, waardoor er rondom communicatie door de hele woning mogelijk is. Het terras is strak, onderhoudsvrij en met een verwarmd zwembad. Hetgeen de woning een Mediterraan uiterlijk en woongenot geeft. De woning is gelegen op 1 min lopen van het strand van Muiderberg.

De woonkamer is open en ruim opgezet met een 360 gr openhaard. Ca. 60m2. De keuken is modern, strak en van alle luxe voorzien. Een kookeiland op maat gemaakt van 5 m lang en 1 m breed en waar alle kasten en apparatuur is ondergebracht. De afzuiger is in het plafond geïntegreerd (met afstandsbediening). Dit zorgt voor een ruimtelijk effect. Door de besloten achtertuin en de 5 schuifpuien gesitueerd aan deze achtertuin (één vanuit de keuken, dubbele vanuit de woonkamer en twee bij de slaapkamers) vergroot men het leefgebied in de mooie dagen met nog eens 50m2. Achter in de tuin is een verwarmd en verlicht zwembad aanwezig van 8 x 4 m en 1.40m diep. De bijbehorende filter/verwarm installatie is ook gemoderniseerd en in een technische ruimte ondergebracht. De voorzijde van de woning is ruimtelijk en strak. Een ruimtelijke en glazen entree. Een dubbele oprit zorgt voor voldoende parkeergelegenheid tot 4 auto’s.

Het woongedeelte is één open ruimte. De gang en de werkkamer worden gescheiden van de woonkamer door speciaal op maat gemaakte scheidingskanten met schuifdeuren, om zo min mogelijk ruimte te verliezen en multifunctioneel toe te kunnen passen. Een bijkeuken met complete tweede keuken, en bergkasten. De woning is in zijn geheel betegeld met zeer exclusieve 1,20 x 1,20 vloertegels.

De kinderslaapkamers zijn van geïntegreerde kasten voorzien. De scheidingswanden met geïntegreerde schuifdeur van duurzame MVO materiaal. Er is een aparte badkamer met sauna. De ouderslaapkamer is volledig van glas. Direct aan het zwembad gesitueerd en voorzien van inloopkast en eigen badkamer. De douchedeuren zijn eveneens van bijzonder MVO materiaal.

De woning is uitermate duurzaam. De materialen zijn overwegend van gerecycled materiaal, duurzaam hout, verf op waterbasis, overwegend led verlichting, energiezuinige installatie die zelf warmwater opwekt voor de verwarming, het water en het zwembad. Een computergestuurde installatie met zonnebuizen, warmtepomp en kleine cv ketel zorgt voor een behaaglijk klimaat, verwarmd zwembad en reservoir van warmwater voor o.a. douche en vloerverwarming. Zelfs de vaatwasser en wasmachine krijgen warm water geleverd, hetgeen veel energie scheelt. Het terras achter is van gerecycled en gekleurd beton, hetgeen de kleur aanneem van de woning waardoor de binnen en buiten leefomgeving wordt geïntegreerd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-11-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
232 m²
Perceeloppervlakte
590 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Muiderberg

Muiderberg is een dorp in de gemeente Gooise Meren. Tot 1 januari 2016 behoorde Muiderberg tot de gemeente Muiden. Als gevolg van een gemeentelijke herindeling werd Muiden met Bussum en Naarden samengevoegd tot de fusiegemeente Gooise Meren. Muiderberg is een van de oudste badplaatsen van Amsterdam. Met het prachtige zandstrand aan het IJmeer is Muiderberg een magneet voor iedereen, van jong tot oud.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder