Vorige | Volgende

Baetostraat 17 Hs 1055ES Amsterdam, Bosleeuw

Bouwjaar
1940
Woonoppervlakte
79 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Een fantastisch uitgebouwd, en gerenoveerd dubbel benedenhuis met een balkon aan de voorzijde, een ruim dakterras op de eerste verdieping en een grote, fraai aangelegde, achtertuin op de begane grond van circa 40 m2 met een achterom. De erfpacht is langdurig afgekocht tot 2064!

Locatie:
De woning ligt in een rustige straat in de populaire wijk Bos en Lommer, dichtbij leuke terrasjes, cafés en restaurants zoals Podium Mozaiek, Terrasmus, het Wilde Westen en koffiebar Fuku. De woning ligt op loopafstand van het Westerpark en Erasmuspark, en vlakbij het gezellige Westergas terrein en Oud-West. De dagelijkse boodschappen haal je bij de kleine speciaal zaakjes om de hoek of bij een van de supermarkten in de buurt, allen op loopafstand. Voor sport en ontspanning is er ook een fitnesscentrum en een yogaschool om de hoek. Er zijn diverse speeltuinen en een kinderboerderij op loopafstand. De bereikbaarheid is uitstekend! Binnen 3 minuten ben je met de auto op de Ring A10. NS station Sloterdijk en metrostation De Vlugtlaan zijn dichtbij en diverse OV lijnen brengen je overal (Station Zuid WTC, Centraal Station via Leidseplein of Jordaan). Met de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum. Je kunt de auto zonder problemen voor de deur parkeren en er is geen wachttijd voor een parkeervergunning.

Indeling:
Gemeenschappelijke trap naar:
Eerste verdieping:
Hal en deur naar de zeer riante woonkamer met toegang tot het balkon aan de voorzijde, gelegen op het zuidwesten.
De zijkamer, die ook eenvoudig bij de woonkamer kan worden betrokken, heeft dubbel openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde. Aan de achterzijde is de ruime woonkeuken met dubbel openslaande deuren naar het grote terras. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de tweede slaapkamer, van waaruit je ook op het dakterras kunt komen. Deze kamer kan ook heel goed dienst doen als werkruimte. Via de hal is de badkamer met douche, toilet en wastafel te bereiken. Via de trap kom je op de begane grond.

Begane grond:
Via een tussen hal, waar de C.V.-ketel is opgesteld (Nefit 2017) en de aansluiting van de wasmachine is gepositioneerd,
kom je in de ruime slaapkamer met openslaande deuren naar de tuin. De tweede slaapkamer op de begane grond heeft een wastafel met meubel en heeft eveneens dubbel openslaande deuren naar de tuin. Er is een prachtige badkamer met douche, toilet en wastafel met meubel. De gehele begane grond verdieping is voorzien van vloerverwarming. De riante achtertuin (40 m2) is fraai aangelegd en is op oosten (N.O) gelegen. Op ieder moment van de dag kun je ergens buiten van de zon genieten; in de ochtend op het dakterras, in de middag in de tuin en in de avond op het balkon. Er is een fietsenberging en een kleine bergkast.

Eigendom:
De grond is eigendom van de Gemeente Amsterdam en de erfpacht is afgekocht tot 31-07-2064! De aanvraag voor eeuwigdurende afkoop van de erfpacht is op tijd (2019) ingediend. De aanbieding van de Gemeente is € 2500,-

Vereniging van Eigenaars:
De VVE Baetostraat 1-22 Bos en Lommerweg 240 is goed georganiseerd. De administratie wordt professioneel gevoerd door Viridis VVE Beheer. Er is een meerjarenonderhoudsplan, een reservefonds en een collectieve opstalverzekering en een duurzaamheidscommissie. De servicebijdrage is € 116,50 per maand. Er is nog geen Huishoudelijk Reglement.
Ieder jaar wordt er een gezellige buurt barbeque georganiseerd door de bewoners van de Baetostraat.

Bijzonderheden:
Een fantastische uitgebouwde (2017) en gerenoveerd dubbel benedenhuis;
Heel veel buitenruimte; balkon aan de voorzijde; groot dakterras en een riante tuin;
De gehele woning is belegd met een mooie massief houten vloer; de begane grond heeft vloerverwarming;
De erfpacht is langdurig afgekocht tot 31-07-2064; de eeuwigdurende erfpacht aanvraag is op tijd ingediend.
Goed georganiseerde VVE; servicebijdrage € 116,50 per maand;
De beneden etage is gebruikt als goedlopende Bed&Breakfast met toestemming van de VVE.
Oplevering in overleg; kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-05-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1940

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
79 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder