Vorige | Volgende

Baetostraat 7 II 1055EP Amsterdam, Bosleeuw

Bouwjaar
1940
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*English text below*

Hoogwaardig en LUXE gerenoveerd 3-kamerappartement van ca. 50m2 met twee balkons en een ruime (fietsen)berging op de begane grond, op een top locatie in het populaire Bolo!(Bos en Lommer)

Indeling:
Begane grond:
Toegang tot de bergingen en gemeenschappelijk trappenhuis met een trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping:
De hal geeft toegang tot alle vertrekken. De ruime L-vormige woonkamer aan de voorzijde met aansluitend een rijk uitgeruste moderne zwarte open keuken met inbouwapparatuur van het merk Smeg. Aangrenzend aan de woonkamer en de keuken een heerlijk balkon, gelegen op het zonnige westen. Hier kan je tot in de late uurtjes genieten van de avondzon. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de twee slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer openslaande deuren heeft naar een extra ruim balkon, waar je heerlijk kan genieten van de ochtendzon. De tweede (slaap)kamer kan ook dienen als werkplek. De woningen is geheel voorzien van een nieuw houten lamel-parket vloer.

Locatie:
De woning ligt in een rustige straat in de populaire wijk Bos en Lommer, dichtbij leuke terrasjes, cafés en restaurants zoals Podium Mozaiek, Terrasmus, het Wilde Westen en koffiebar Fuku. De woning ligt op loopafstand van het Westerpark en Erasmuspark, en vlakbij het gezellige Westergas terrein en Oud-West. De dagelijkse boodschappen haal je bij de kleine speciaal zaakjes om de hoek of bij een van de supermarkten in de buurt, allen op loopafstand. Voor sport en ontspanning is er ook een fitnesscentrum en een yogaschool om de hoek. Er zijn diverse speeltuinen en een kinderboerderij op loopafstand. De bereikbaarheid is uitstekend! Binnen 3 minuten ben je met de auto op de Ring A10. NS station Sloterdijk en metrostation De Vlugtlaan zijn dichtbij en diverse OV lijnen brengen je overal (Station Zuid WTC, Centraal Station via Leidseplein of Jordaan). Met de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum. Je kunt de auto zonder problemen voor de deur parkeren en er is geen wachttijd voor een parkeervergunning.

Bijzonderheden:
- Erfpacht canon: € 1.139,72,- per jaar;
- Huidige tijdvak erfpacht: 1 augustus 2014 t/m 31 juli 2064;
- Erfpacht canon na het huidige tijdvak is door de verkopers eeuwigdurend afgekocht;
- Professioneel beheerd door Viridis VvE Beheer B.V.;
- Gezonde en actieve VvE;
- VvE bestaat uit 81 appartement rechten
- Service kosten: € 116,50,- p.m.;
- projectnotaris: KB notaris Frans ten Veen;
- De koopovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het model van de Ring Amsterdam, waarin additioneel een niet-
bewoners-, asbest- en ouderdomsclausule worden opgenomen;
- Oplevering kan snel;

------------------------------------------------------------------------------------------------

High-quality and LUXURIOUS renovated 3-room apartment of approx. 50m2 with two balconies and a spacious (bicycle)storage room on the ground floor, located at a top location in the popular ‘Bolo’! (Bos en Lommer)

Layout:
Ground floor:
Access to the storage rooms and common staircase with a staircase to the third floor.

Third floor:
The hall gives access to all rooms. The spacious L-shaped living room at the front, followed by a richly equipped modern black open kitchen with appliances from the brand Smeg. Adjacent to the living room and kitchen a lovely balcony, located at the sunny west. Here you can enjoy the evening sun until late at night. At the rear of the house are the two bedrooms, the largest bedroom has patio doors to an extra spacious balcony, where you can enjoy the morning sun. The second (bed)room can also serve as a workplace. The houses are fully equipped with a new wooden parquet floor.

Location:
The house is located in a quiet street in the popular Bos en Lommer district, close to nice terraces, cafes and restaurants such as Podium Mozaiek, Terrasmus, the Wild West and coffee bar Fuku. The house is within walking distance of the Westerpark and Erasmus Park, and close to the cozy Westergas terrain and Oud-West. You can get your daily groceries at the small specialty shops around the corner or at one of the supermarkets in the area, all within walking distance. For sports and relaxation, there is also a fitness centre and a yoga school around the corner. There are several playgrounds and a petting zoo within walking distance. The accessibility is excellent! Within 3 minutes you are on the Ring highway A10 by car. Sloterdijk railway station and De Vlugtlaan metro station are nearby and various public transport lines will take you everywhere (Station Zuid WTC, Central Station via Leidseplein or Jordaan). By bike you are in the city centre within 10 minutes. You can park the car in front of the door without any problems and there is no waiting time for a parking permit.

Particularities:
- Annual lease payments: € 1,139.72 per year;
- Current leasehold period: 1 August 2014 to 31 July 2064;
- Annual lease payments after the current period have been bought off perpetually by the sellers;
- Professionally managed by Viridis VvE Beheer B.V.;
- Healthy and active VvE;
- VvE consists of 81 apartment rights
- Service costs: € 116.50 p.m .;
- project notary: KB notary Frans ten Veen;
- The purchase agreement will be drawn up according to the model of the Amsterdam Ring, which additionally includes a non-resident, asbestos and old-age clause;
- Delivery can be fast;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-12-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
tussenverdieping
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1940

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder