Vorige | Volgende

Baetostraat 9 2 1055ER Amsterdam, Bosleeuw

Bouwjaar
1940
Woonoppervlakte
51 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Sfeervol en netjes onderhouden, zonnig en licht 3 kamer appartement van 51m2 met twee balkons in de populaire wijk Bos en Lommer.

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
Het appartement ligt gelegen in een rustige straat in de populaire wijk Bos en Lommer dichtbij leuke en gezellige terrasjes, cafés en restaurants (Podium Mozaïek, Terrasmus, het Wilde Westen en koffiebar Fuku). Het appartement heeft een gunstige ligging ten opzichte van het Westerpark en Erasmuspark en vlakbij het gezellige Westergas terrein en Oud-West.
Voor de dagelijkse boodschappen loopt u binnen enkele minuten naar de kleine speciaal zaakjes om de hoek of bij een van de supermarkten in de buurt. Voor sport en ontspanning is er ook een fitnesscentrum en een yogaschool om de hoek. Er zijn diverse speeltuinen en een kinderboerderij op loopafstand.

Het appartement is goed bereikbaar middels diverse OV lijnen, NS station Sloterdijk en metrostation De Vlugtlaan bevinden zich dichtbij. Ook met de auto is het appartement goed bereikbaar en bent u binnen 3 minuten op de Ring A10. Met de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum. Je kunt de auto zonder problemen voor de deur parkeren.

INDELING
Middels het gezamenlijke trappenhuis bevind zich op de tweede verdieping dit leuke appartement. De hal geeft toegang tot alle vertrekken: nette badkamer met hangend toilet en inloopdouche, dichte keuken met toegang tot het balkon aan de achterzijde. Aan de achterzijde bevindt zich de eetkamer met openslaande deuren naar het balkon. De ruime eetkamer kan ook gebruikt worden als tweede slaapkamer. De ruime en zonnige woonkamer bevindt zich aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer heeft u via authentieke glas-in-loodschuifdeuren toegang naar de zijkamer annex studeer - / slaapkamer. Vanuit deze kamer bereikt u via openslaande deuren het balkon welke gelegen is op het westen. In de woning bevinden zich diverse inbouwkasten, dus veel bergruimte. Daarnaast beschikt het appartement over een zeer ruime berging van ca. 10m² op de begane grond. Deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het bergen van spullen en/of het stallen van uw fiets. Hier zit tevens een aansluiting voor een wasmachine.

EIGENDOM
Het appartement is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. Het huidig tijdvak loopt t/m 31 juli 2064. Er is sprake van een jaarlijkse vaste canon van €1.139,72 (1 jaarlijkse indexering). De algemene bepalingen van 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De vereniging van eigenaars is genaamd 'Baetostraat 1-22 Bos en Lommerweg 240' te Amsterdam en wordt professioneel beheerd door Viridis VvE Beheer. De servicekosten bedragen €116,50 per maand.

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de derde verdieping van het hiervoor vermeld gebouw met berging op de begane grond van dat gebouw, plaatselijk bekend te 1055 ER Amsterdam als Baetostraat 9-II, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie C nummer 10531 A 56, uitmakende het onverdeeld één/éénentachtigste aandeel (1/81e) aandeel in de gemeenschap.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar: 1940
- Zonnig en licht appartement met twee balkons
- Aparte grote berging op de begane grond met wasmachine aansluiting
- Geen wachttijd voor het aanvragen van een parkeervergunning
- Authentieke glas-in-loodschuifdeuren
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Attractive and well maintained, sunny and bright 3-room apartment of 51m2 with two balconies in the popular Bos en Lommer district.

ENVIRONMENT AND ACCESSIBILITY
The apartment is located in a quiet street in the popular Bos en Lommer district close to nice and cosy terraces, cafes and restaurants (Podium Mosaic, Terrasmus, the Wild West and coffee bar Fuku). The apartment is conveniently located in relation to the Westerpark and Erasmus Park and close to the lively Westergas terrain and Oud-West.
For your daily grocery shopping, you can walk a few minutes to the small specialty shops around the corner or to one of the supermarkets in the area. For sports and relaxation, there is also a fitness centre and a yoga school around the corner. There are several playgrounds and a petting zoo within walking distance.

The apartment is easily accessible through various public transport lines: the NS station Sloterdijk and the metro station De Vlugtlaan are nearby. The apartment is also easily accessible by car; you can reach the Ring road A10 within 3 minutes. By bike you are in the centre within 10 minutes. You can park the car outside your front door no problem.

LAYOUT
This nice apartment is located on the second floor through the joint staircase. The hall gives access to all rooms: neat bathroom with wall-mounted toilet and walk-in shower, closed kitchen with access to the balcony at the rear. At the rear is the dining room with patio doors to the balcony. The spacious dining room can also be used as a second bedroom. The large and sunny living room is located at the front. From the living room you have access to the side room and office/bedroom through authentic stained glass sliding doors. From this room you can reach the balcony which faces west through French doors. There are various built-in closets in the house, for plenty of storage space. In addition, the apartment has a very large storage room of about 10m² on the ground floor. This can be used, for example, for keeping things and/or storing your bicycle. There is also a connection for a washing machine provided here.

FEATURES
- Year of construction: 1940
- Sunny and bright apartment with two balconies
- Separate large storage room on the ground floor with washing machine connection
- No waiting time to apply for a parking permit
- Authentic stained glass sliding doors
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-01-2021
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1940

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
51 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder