Vorige | Volgende

Baffinstraat 12 hs 1057SX Amsterdam, Balboaplein e.o.

Bouwjaar
1927
Woonoppervlakte
63 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

**English text below**

Het is heerlijk wonen in deze gerenoveerde 3- kamer benedenwoning van bijna 65 m˛ met een zonnige achtertuin op het noordwesten. Deze moderne woning heeft een sfeervolle woonkamer die in directe verbinding staat met de open luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, een wasruimte en een badkamer met ligbad.

De Baffinstraat is een rustige en brede straat in de bruisende Baarsjes van stadsdeel West. De beste 'hotspots' van West zijn in deze fijne buurt te vinden. Zoals Winehouse Somm op de hoek van de straat voor de heerlijkste wijnen. Café Cook met het zonnigste terras van West. Bar Baarsch voor de maandagavond pubquiz. Café Frits voor een super hamburger en Zürich voor een heerlijk diner. Aan de Jan Evertsenstraat, het Mercatorplein en de Postjesweg vind je een grote diversiteit aan winkels. Sportplaza Mercator is op ca. 5 minuten fietsafstand gelegen met o.a. een fitnesscentrum en een binnen- en buitenzwembad. Voor recreatie kan je terecht in het vernieuwde Rembrandtpark welke op loopafstand is gelegen. Maar je kan natuurlijk ook genieten van je eigen achtertuin met middag- en avondzon. Dit is heerlijk wonen midden in het levendige hart van het populaire stadsdeel de Baarsjes.

Bereikbaarheid:
Goed bereikbaar met openbaar vervoer, station Amsterdam Lelylaan is op ca. 8 minuten fietsafstand van het appartement gelegen. Op de Hoofdweg en Jan Evertsenstraat zijn er meerdere bus- en tramhaltes richting o.a. Amsterdam Lelylaan, Sloterdijk, Zuid WTC en Amsterdam Centraal. Ringweg A-10 afslag S105 is met enkele autominuten bereikbaar. De auto kan geparkeerd worden op straat, mits betaald of met vergunning.

Indeling:
Eigen voordeur, hal met ruimte om jassen op te hangen, binnenkomst in de open keuken die in directe verbinding staat met de woonkamer. In zowel de keuken als de woonkamer is het heerlijk licht dankzij 5 grote ramen. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de badkamer, wasruimte/ berging en de twee slaapkamers die beide toegang hebben tot de tuin. De masterbedroom beschikt over een inbouwkast. De badkamer heeft een ligbad, douche, toilet en wastafel. In de wasruimte zit naast de wasmachine- drogeraansluiting ook de CV- ketel, de meterkast en kan het dienen als extra bergruimte.

Vereniging van eigenaars (V.v.E.):
Er is sprake van een actieve, kleinschalige V.v.E. bestaande uit 4 leden en de maandelijkse servicekosten zijn momenteel ca. € 98,-. Dit is inclusief o.a. de opstalverzekering en de reservering voor het onderhoud aan het gebouw. Recent zijn alle vloerbalken vernieuwd in de woning

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam, de huidige jaarcanon bedraagt € 339,93 en heeft een jaarlijkse indexering. Dit is fiscaal aftrekbaar, het tijdvak loopt tot 30 juni 2051 en hierop zijn van toepassing de erfpachtbepalingen van 2000.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte van 62,7 m˛. Dit is NEN2580 gemeten en het certificaat is aanwezig
- In 2007 geheel gerenoveerd en recent zijn alle vloerbalken vernieuwd, de woning is geschilderd en er ligt een nieuwe vloer.
- Heerlijk zonnige tuin op het noordwesten met zon vanaf 15:30
- 2 slaapkamers
- Badkamer v.v. ligbad, douche, toilet en wastafel
- Volledig dubbel glas
- Actieve en financieel gezonde V.v.E., de maandelijkse servicekosten zijn ca. € 98,-
- Korte wachttijd voor het krijgen van een parkeervergunning
- Verwarming en warm water via CV
- De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 339,93 en het tijdvak loopt tot 2051
- Op loopafstand van het vernieuwde Rembrandtpark
- Binnen ‘no time’ bereik je de A10
- Gewilde en populaire locatie in een zeer rustige straat
- Oplevering in overleg

Een huis en plek om verliefd op te worden!

*English text*

It is wonderful to live in this renovated 2- bedroom ground floor apartment of almost 65 m˛ with a sunny back garden on the northwest. This modern home has a cozy living room that is directly connected to the open luxury kitchen with various appliances, 2 bedrooms, a laundry-/ storage room and a bathroom with bathtub.

The Baffinstraat is a quiet and wide street in the bustling Baarsjes of the West district. The best 'hotspots' of West can be found in this nice neighborhood. Like Winehouse Somm on the corner of the street for the most delicious wines. Café Cook with the sunniest terrace in West. Bar Baarsch for the Monday evening pub quiz. Café Frits for a super hamburger and Zürich for a delicious dinner. There is a wide variety of shops on Jan Evertsenstraat, Mercatorplein and Postjesweg. Sportplaza Mercator is approximately a 5-minute bike ride away, including a fitness center and an indoor and outdoor swimming pool. For recreation you can visit the renovated Rembrandtpark which is located within walking distance. But of course you can also enjoy your own back garden with afternoon and evening sun. This is wonderful living in the middle of the lively heart of the popular Baarsjes district.

Accessibility:
Easily accessible by public transport, Amsterdam Lelylaan station is approximately 8 minutes by bike from the apartment. There are several bus and tram stops on Hoofdweg and Jan Evertsenstraat, including Amsterdam Lelylaan, Sloterdijk, Zuid WTC and Amsterdam Centraal. Ring road A-10, exit S105 can be reached by car in a few minutes. The car can be parked on the street, if paid or with a permit.

Layout:
Own front door, hall with space to hang coats, entry into the open kitchen that is directly connected to the living room. In both the kitchen and the living room it is wonderfully light thanks to 5 large windows. At the rear of the house are the bathroom, laundry -/ storage room and the two bedrooms that both have access to the garden. The master bedroom has a built-in wardrobe. The bathroom has a bathtub, shower, toilet and sink. In addition to the washer-dryer connection, the laundry room also has the central heating boiler, the meter cupboard and can serve as extra storage space.

Association of owners (V.v.E.):
There is an active, small-scale association of owners consisting of 4 members and the monthly service costs are currently around € 98. This includes, among other things, the building insurance and the reservation for the maintenance of the building. All floor beams have recently been renewed in the home

Grond lease:
The appartement is located on the ground of the municipality of Amsterdam, the current annual lease is € 339.93 and has an annual indexing. This is tax deductible, the period runs until 30 June 2051 and the 2000 ground lease provisions apply.

Key- facts:
- Living area of 62.7 m˛. This is NEN2580 measured and the certificate is present
- Completely renovated in 2007 and recently all floor beams have been renewed, the walls have been painted and there is a new floor.
- Lovely sunny garden on the northwest with sun from 15:30
- 2 bedrooms
- Bathroom with bath, shower, toilet and sink
- Fully double glazed
- Active and financially healthy V.E.E., the monthly service costs are approx. € 98,-
- Short waiting time for getting a parking permit
- Heating and hot water via central heating
- The annual ground lease is € 339.93 and the period runs to 2051
- Within walking distance of the renewed Rembrandtpark
- You will reach the A10 within no time
- Popular location in a very quiet street
- Delivery in consultation

A house and place to fall in love with!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-10-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
63 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder