Vorige | Volgende

Bagijnenweid 11 1695EA Blokker, Bangert en Oosterpolder - Buurt 35 06

Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
224 m²
Aantal kamers
7
Perceeloppervlakte
439 m²

Omschrijving

Wegens de grote belangstelling is het op dit moment niet meer mogelijk om een afspraak te maken.

Molenzicht
Nieuwbouw naar eigen smaak en toch niet te lang meer wachten op uw sleutel, die kans bieden wij u nu op een fantastische plek aan het water.
Aan de Bagijnenweid ter hoogte van de Bangert is dit Koningsplan herrezen. Een vrijstaande villa met de achtertuin grenzend aan het water. Vanaf het eigen zonneterras of de vlonder kijkt u naar de overkant waar een stadsparkje en vrijstaande villa's worden gesitueerd en iets verder zien we “molen de Krijgsman”.

MAJESTUEUS ONTWERP
Het ontwerp van de villa is gebaseerd op de geschiedenis, de uitvoering is gericht op de toekomst. Fraai metselwerk, zinken hemelwaterafvoeren en sierelementen, het gebruik van duurzaam hout en hardsteen verwijzen naar de bouwtradities van de jaren '30. De woning biedt mogelijkheid aan 5 slaapkamers. De garage is aangebouwd en binnendoor te bereiken. De woning is uitgevoerd op de begane grond met erker en het geheel is over drie verdiepingen aangebouwd. Met een woonoppervlak van 224m².

VORSTELIJKE UITVOERING
De woning wordt casco opgeleverd, doch veel meerwerk, en die kans geeft u gelegenheid om alles naar eigen inzicht en smaak af te maken.
De woning is uitgevoerd met een aardwarmtepomp en 19 zonnepanelen. De vloeren van de leefverdiepingen worden verwarmd én gekoeld, de restwarmte hergebruikt. Samen met het zware hang- en sluitwerk en de degelijke isolatiemaatregelen levert deze villa een energiezuinig geheel op.

BEREIKBAARHEID EN VOORZIENINGEN
Dit koninklijke buurtje sluit via De Strip aan op de Provincialeweg Hoorn- Enkhuizen en de A7. De wijk is nog in aanbouw maar beoogt een verkeersdruk wat alleen bestemmingsverkeer is. Kinderen kunnen lekker buiten spelen! Zowel de basisschool als bso liggen op vijf veilige minuten lopen. Het centrum van Hoorn ligt zelfs op luttele fiets/auto minuten.
Is uw interesse in deze royale Koningsvilla gewekt? Wilt u ook wonen aan het water, in een royaal nieuw gebouwd huis. Dan is dit uw nieuwe woontoekomst.

Bijzonderheden:
Abma Schreurs Notarissen Hoorn is de project notaris.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-08-23
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
224 m²
Perceeloppervlakte
439 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder