Vorige | Volgende

Bakkerstraat 62 2012ZL Haarlem, Rozenprieel-zuid

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
73 m²
Aantal kamers
2
Perceeloppervlakte
64 m²

Omschrijving

OPEN HUIS :
Woensdag 29 MEI as. van 9:00 - 10:00 uur!
&
Donderdag 6 juni 16:00 -17:30 uur!

UNIEKE KANS!!!!!

bieden vanaf 95.000,-- K.K.

Op leuke locatie gelegen kluswoning c.q. sloop nieuwbouw met diverse mogelijkheden.

Aan de rand van het centrum van Haarlem ligt deze te renoveren kluswoning c.q. sloop nieuwbouw. Het pand heeft een bruto vloeroppervlakte van 73m2, gebruiksoppervlakte van 56m2 en een netto vloeroppervlakte van 55m2.

De Bakkerstraat is een rustige straat in de "Rozenprieel". De wijk is zeer centraal gelegen en in de directe nabijheid zijn diverse uitvalswegen gelegen richting Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Schiphol. Ook het NS station en R-Net buslijnen zijn vlakbij. Gezellig naar het bruisende centrum van Haarlem met haar vele winkels, restaurants en de diverse uitgaansmogelijkheden? Met enkele minuten lopen ben je al in het centrum van de stad. Naar het strand en de duinen? Met een minuut of 10 tot 15 minuten fietsen ben je al op het Zandvoortse- en Bloemendaalse strand.

Parterre: hal ca. 2.94m2, voorkamer ca. 9.15m2, achterkamer ca. 16.87m2, keukenruimte ca 5.3m2, aangrenzende ruimte 1.13m2. Totaal gebruiksoppervlakte ca. 36.53m2.

1e etage: open ruimte totaal gebruiksoppervlakte 19.62m2.

Bijzonderheden:

-Unieke kans voor een gerenoveerde c.q. nieuwbouwwoning in een gevestigde woonwijk.
-Fundering op staal (over de kwaliteit van de fundering is niets bekend.)
-Ideaal gelegen aan de rand van het centrum van Haarlem.
-Diverse uitvalswegen en busverbindingen in de directe omgeving.
-Aanvaarding in overleg. Toestemming vereist gemeente Haarlem (totstandkomingsvoorbehoud)
-Algemene verkoopvoorwaarden van de gemeente Haarlem van toepassing
-Asbestinventarisatie rapportage aanwezig
-Informatie over de bodemgesteldheid aanwezig

PROCEDURE:

- Bezichtigingen zullen plaatsvinden op afspraak
- Biedingen dienen bij ons makelaarskantoor uiterlijk op 19 juni 2019 om 12:00 uur binnen te zijn
- De koopovereenkomst dient binnen een week na mededeling van voorstel tot gunning ondertekend te zijn, hierna geldt het totstandkomingsvoorbehoud van de gemeente Haarlem
- Eventuele termijnen voor financieringsvoorbehouden c.q. andere voorbehouden gaan pas in na het verstrijken van het totstandkomings-voorbehoud.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-05-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
73 m²
Perceeloppervlakte
64 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Haarlem

Haarlem ligt op steenworp afstand van Amsterdam, maar heeft een geheel eigen karakter met een bijzondere geschiedenis en cultuur. Met spectaculaire monumenten, waarvan een groot aantal, zoals de Amsterdamse Poort en Sint-Bavokerk, bijna 800 jaar oud zijn, is het geen wonder dat zo veel bekende kunstenaars uit de Gouden Eeuw de pracht van Haarlem wilden vastleggen op doek. Een van de grootste Nederlandse schilders, Frans Hals, staat centraal in het Frans Hals Museum. Maar Haarlem heeft natuurlijk veel meer te bieden. Wat te denken van het Jugendstil treinstation, een van de mooiste stations in het land, de talrijke andere musea, heerlijke restaurants, gezellige cafés en vele winkels. En dan ben je ook nog eens vanuit de stad binnen een oogwenk in de uitgestrekte duinen of het strand!

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder