Vorige | Volgende

Balboastraat 1 1057VS Amsterdam, Balboaplein e.o.

Bouwjaar
2004
Woonoppervlakte
111 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

*** English version below***

Fantastische vierkamer benedenwoning met hoge plafonds, terras op het zuiden en eigen entree gelegen in een modern appartementencomplex uit 2004 in de geliefde wijk de Baarsjes.

Indeling
Eigen entree, ruime hal met garderobe en werkplek, toegang tot alle vertrekken. De sfeervolle woonkamer heeft aan zowel de voorzijde als de achterzijde grote openslaande deuren, de mooie open keuken van het merk Tulp is voorzien van diverse inbouwapparatuur (oa. vaatwasser, koelkast/vriezer, 5-pits fornuis, afzuigkap), tevens is er een provisiekast met veel opbergruimte. Het zonnige terras van ca. 23m2 met zuid ligging is gelegen aan de achterzijde en loopt over in een waanzinnig grote afgesloten binnentuin waar kinderen heerlijk en veilig kunnen spelen. Ook zonder kinderen is het een fijne plek om te ontspannen, een oase van rust in de stad.
Er zijn twee slaapkamers aan de achterzijde, beide met een deur naar het terras. De royale badkamer heeft een ligbad, aparte douche en wastafel. De derde slaapkamer, voorzien van kastenwand is gelegen aan de voorzijde. Er is een separaat toilet en een aparte kast voor wasmachine en droger. Door de gehele woning ligt een prachtige massieve jatoba houten vloer.
Bij dit appartement hoort een zeer ruime eigen berging gelegen in de onderbouw van het complex.

Omgeving
De Balboastraat is een rustige zijstraat van de Admiralengracht en is gelegen in de gezellige Mercatorbuurt in Amsterdam-West met nabijheid van alle voorzieningen. Zo zijn de buurtwinkels en de supermarkt in de gezellige winkelstraat de Jan Eef op loopafstand bereikbaar. Er zijn tal van gezellige cafés en restaurants zoals café Zurich, Radijs, Bar Baarsch en Bar Spek in de directe omgeving te vinden. Het is voor kinderen ook een fijne omgeving, om de hoek op het Balboaplein kun je heerlijk spelen, recent is hier ook een Johan Cruijf court geopend. Daarnaast zijn de bekende parken zoals het Rembrandtpark en het Erasmuspark op loopafstand en binnen 10 minuten fietsen sta je in hartje centrum/de jordaan. Diverse tram-en busverbindingen (oa. tram 7 en 13 en buslijnen 18 en 247) zorgen voor een goede bereikbaarheid met openbaar vervoer.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte: ca. 111 m2, terras 23 m2, berging 8 m2 (meetrapport aanwezig)
- Bouwjaar 2004
- Terras op het zuiden
- Hoge plafonds
- Actieve Vereniging van Eigenaren, professioneel beheerd, de maandelijkse servicekosten bedragen: € 128,48
- Erfpacht afgekocht tot 1 juni 2053, aanvraag voor eeuwigdurend ingediend
- Nieuwe c.v.-ketel wordt geplaatst, is reeds betaald
- Oplevering: in overleg

-----------------
Fantastic four-room ground floor apartment with high ceilings, south-facing terrace and private entrance located in a modern apartment complex build in 2004 in the popular neighborhood of De Baarsjes.

Layout
Private entrance, spacious hall with wardrobe and workplace, access to all rooms. The attractive living room has large patio doors at both the front and the back, the beautiful open plan kitchen of the brand Tulp has various built-in appliances (including dishwasher, fridge / freezer, 5-burner stove, extractor hood), there is also a pantry with plenty of storage space. The sunny terrace of approx. 23m2 with south orientation is located at the back and flows into an amazingly large enclosed courtyard where children can play safely. Even without children, it is a nice place to relax, an oasis of peace in the city.
There are two bedrooms at the back, both with a door which gives access to the terrace. The spacious bathroom is equiped with bath, separate shower and sink. The third bedroom, with cupboard wall, is located at the front. There is a separate toilet and a separate cupboard with connection for the washing machine and dryer. Throughout the entire apartment there are beautiful solid jatoba wooden floors.
This apartment has a very spacious private storage room located in the basement of the complex.

Surroundings
The Balboastraat is a quiet side street of the Admiralengracht and is located in the cozy Mercatorbuurt in Amsterdam-West with close proximity to all amenities. For example, the local shops and supermarket at the well known shopping street Jan Eef are within walking distance. There are plenty of cafes and restaurants such as café Zurich, Radijs, Bar Baarsch and Bar Spek in the immediate vicinity. It is also a nice environment for children, around the corner on the Balboaplein you can play, recently a Johan Cruijf court was opened here. In addition, the famous parks such as the Rembrandt Park and the Erasmus Park are within walking distance and within 10 minutes cycling you are in the heart of the center/the Jordaan. Various tram and bus connections (including tram 7 and 13 and bus lines 18 and 247) ensure good accessibility by public transport.

Particularities
- Living area: approx. 111 m2, terrace 23 m2, storage room 8 m2
- Manufacturing year 2004
- South-facing terrace
- High ceilings
- Active Owners Association, professionally managed, the monthly service costs are: € 128.48
- Annual lease payments surrendered to June 1, 2053, application submitted for perpetual lease
- New central heating boiler will be installed, has already been paid
- Delivery in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-03-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder