Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Balboastraat 13 HS 1057VS Amsterdam, Balboaplein e.o.

Omschrijving

HIERBIJ BIEDEN WIJ U DEZE HOOGWAARDIG GERENOVEERDE BEDRIJFSRUIMTE TE HUUR AAN!!

De bedrijfsruimte is gelegen aan de Balboastraat en heeft een totaal oppervlak van 63m GO (73m BVO).

De Balboastraat ligt in de gezellige en steeds hipper wordende De Baarsjes / Stadsdeel West. In de directe omgeving treft men diverse winkels en horecagelegenheden. Ook het Rembrandtpark en de winkelstraat Jan Evertsenstraat zijn op loopafstand gelegen.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE:
63m GO
73m BVO

AANVANGHUURPRIJS:
1.750,- per maand

BTW:
Niet van toepassing.

HUURINGANGSDATUM:
In overleg, doch spoedig.

VOORZIENINGEN:
De unit wordt in de huidige staat opgeleverd en is o.a. voorzien van:
Eigen entree;
Toilet;
Pantry met inbouwapparatuur;

BESTEMMING:
Volgens het bestemmingsplan De Baarsjes heeft de bedrijfsruimte de bestemming Gemengd -3 met bestemmingsmogelijkheden als kantoor en ten behoeve van maatschappelijke dienstverlening.

HUURPRIJSINDEXERING:
De huurprijs wordt jaarlijks gendexeerd, voor het eerst n jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN:
n.o.t.k.

ZEKERHEIDSTELLING:
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een bedrag van drie maanden huur en afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES:
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z.), model winkelruimte 2012.

VOORBEHOUD
Gunning verhuurder
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-04-2020
Status
Verhuurd

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zon 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafes, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafs zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder