Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Balistraat 107 . 2585XR Den Haag, Archipelbuurt

Huurprijs € 1.100 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

BALISTRAAT 107

THE BEST OF BOTH WORLDS !!!!
All the fun and convenience of city living in a quiet tree-lined street. Located in The Hague’s most popular neighbourhood – Archipel - around the corner from the delightful shops and restaurants in the Bankastraat, just minutes by bike from the vibrant city centre, close to parks and the seaside, and within easy reach of Central station, public transport, and motorways.

Layout:
Entry at street level, stairs to first floor.
Entrance apartment, hall, wc, dining room, adjoining living room, modern spacious well equipped kitchen (2016), bedroom, modern bathroom (2016).

Worth noting:

- Price is excluding advance payment of €150,- gas/water/electricity
- Video viewing possible per Facetime or Whatsapp
- An applicable housing permit needed


WE DO NOT CHARGE COMMISSION TO THE TENANT !!!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-08-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder