Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Balistraat 79 B. 2585XN Den Haag, Archipelbuurt

Huurprijs € 2.400 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
166 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

Balistraat 79 B, Den Haag

BEST OF BOTH WORLDS

The best of urban living in one of the Hague's finest neighbourhoods - Archipel.
Housed in a magnificent period building, this carefully designed apartment is fitted with a state-of-the-art kitchen and bathrooms and is decorated to the highest standard

Lay out:
Entry via remote-controlled gate to communal, beautifully landscaped courtyard.

This maisonette apartment is laid out as follows:
Communal entrance; stairs to 2nd floor; hallway (ca. 3,12/2,23) living room (ca. 5,98/5,30) dining room (ca.17m2); fully equipped kitchen (ca. 29m2) with fridge/freezer, microwave, separate oven, induction cooktop, and dishwasher, terrace.
Stairs to 3rd floor; 2 bedrooms at the front (ca. 5,31/4,80 and 4,63/3,05) one with an ensuite bathroom, 2 bedrooms at the rear (ca. 3,51/2,84 and 3,18/2,85) ; beautiful bathroom with bath, separate shower, double washbasin, and under floor heating.

Details:
- Rental price is excluding 50,- p.m. service costs;
- Private parking available 100,- per spot;
- Available per 1st of December 2020;
- Private storage room;
- Virtual viewings possible through FaceTime and Whatsapp;

We do not charge any costs to the tenant!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 50 p/m
Aanmeldingsdatum
20-11-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
166 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder