Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Balistraat 92 2585XX Den Haag, Archipelbuurt

Vraagprijs € 1.100.000 

Bouwjaar
1890
Woonoppervlakte
259 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
122 m²

Omschrijving

In het rustige stuk van de Balistraat gelegen (tussen Laan Copes van Cattenburch en de Sumatrastraat) klassiek ruim herenhuis. Het huis is op loopafstand van Bankastraat en uitstekend gelegen ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer. De huidige eigenaar heeft ervoor gekozen om op de begane grond een woon-/eetkeuken te realiseren, met openslaande deuren naar de achtertuin met achterom!

(English text below)

Indeling:
Entree, tochthal, hal met tegelvloer, separaat toilet en vanuit hal toegang naar begane grond, aan de achterkant van de kamer ruime keuken met groot werkeiland en openslaande deuren naar de achtertuin. Aan de voorkant is er ruimte voor een grote eettafel. Houten vloer in de voorkamer en tegelvloer in de keuken. De oude keukenruimte is nu in gebruik als bijkeuken, met wasmachine en droger aansluiting.

Trap naar eerste etage met aan de voorkant een statige zitkamer met fraai plafond met ornamenten en aan de achterzijde een grote slaapkamer met eigen badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet en met twee keer openslaande deuren naar ruim balkon.

Trap naar tweede etage met ruime slaapkamer aan de achterzijde met wederom eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Aan de voorzijde is er ook een ruime slaapkamer met tevens een eigen badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Op de overloop is een vaste kast met de opstelplaats van de Remeha Quinta CV-ketel uit 2009, die gekoppeld is aan een grote boiler.

Trap naar derde etage. Deze ruime kapverdieping is één fraaie open ruimte.

Bijzonderheden:
-klassiek (tussen) herenhuis in Archipel
-achtertuin met achterom
-geheel open gewerkte kapverdieping
-12 groepen met 2 aardlekschakelaars
-CV ketel Remeha Quinta 2009 gekoppeld aan elektrische boiler
-nabij uitvalswegen en openbaar vervoer, winkels en diverse scholen
-gedeeltelijk dubbel glas
-bouwkundig rapport beschikbaar
-ouderdoms- en asbestclausule wordt in koopovereenkomst opgenomen


*********************************************

In the quiet part of Balistraat (between Laan Copes van Cattenburch and Sumatrastraat) you will find this classic and spacious townhouse. The house is within walking distance of Bankastraat and its shops and is in a perfect location with regard to motorways and public transport. The current owner has opted for a kitchen diner on the ground floor with French doors that open out into the back garden with a back entrance!

Layout:
Entrance, vestibule, corridor with tiled flooring, a toilet and access to the living room. The spacious kitchen is to the rear and features a large cooking island, tiled flooring and doors to the back garden. There is room for a large dining table at the front of the room, which has wood flooring. The former kitchen space is now used as a utility room, with a washing machine and dryer connection.

Stairs to first floor, with to the front an impressive sitting room with beautiful decorated ceiling and to the rear a large bedroom with an ensuite bathroom with walk-in shower, sink and toilet, and with double French doors to a spacious balcony.

Stairs to second floor with a spacious bedroom to the rear with, again, an ensuite bathroom with a shower, sink and toilet. Spacious bedroom to the front with, again, an ensuite bathroom with a bath, sink and toilet. Built-in cupboard off the landing with the location of the Remeha Quinta central heating boiler from 2009, which is linked to a large water heater.

Stairs to third floor. This spacious top floor is one beautiful open-plan space.

Special features:
-classic terraced townhouse in residential area Archipel
-back garden with back entrance
-spacious top floor with open-plan space
-12 fuses with 2 earth leakage circuit breakers
-central heating boiler Remeha Quinta 2009, linked to an electric water heater
-motorways and public transport, shops and a variety of schools in the area
-partly double glazed
-structural survey available
-age and asbestos clause is included in the contract of sale
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1890

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
259 m²
Perceeloppervlakte
122 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder