Vorige | Volgende

Balthasar Floriszstraat 16 III/IV 1071VC Amsterdam, Duivelseiland

Huurprijs € 2.750 per maand

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
115 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Heerlijk licht dubbel bovenhuis van circa 115 m2 (gemeubileerd) met een prachtig dakterras gelegen in Oud-Zuid op het Duivels Eiland!

Dit drie kamer appartement is verdeeld over twee verdiepingen en is zeer centraal gelegen in stadsdeel Oud Zuid, om de hoek bij de levendige sfeer van "de Pijp". Dit populaire gebied ligt dicht bij het Rijksmuseum, het Museumplein, het populaire Loetje-restaurant, het College Hotel, Albert Cuyp, de grachten en het Vondelpark.
Het appartement ligt in een rustige straat, maar de omliggende straten omvatten veel high-end restaurants, cafés, supermarkten, wijnwinkels, kapsalons en supermarkt. Alles wat je nodig hebt is dichtbij. Openbaar vervoer op loopafstand en parkeervergunning is verkrijgbaar.
Het dubbele bovenhuis wordt gemeubileerd aangeboden.

Indeling:
Entree op de tweede verdieping, hal met toilet en toegang tot de woonkamer met aan de voorzijde het zitgedeelte en aan de achterzijde de heerlijke woonkeuken met toegang tot het balkon (gelegen op het Zuiden). De luxe open keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur zoals ijskast, vaatwasser en oven.
Via de inpandige trap bereikt u de bovenste etage. Hier zijn de twee ruime slaapkamers gelegen. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, mechanische ventilatie en een heerlijk ligbad. Vaste trap naar de dakopbouw die toegang biedt tot het heerlijke dakterras met waanzinnig uitzicht over de stad!

Bijzonderheden:
- ca. 115 m2
- gemeubileerd
- 2 slaapkamers
- groot dakterras
- minimale huurperiode 1 jaar
- 2 maanden borgBeautifull 3 room apartement of approximately 115 m2 (furnished) with a beautiful roof terrace located in Oud-Zuid!
This three-room apartment is divided over two floors and is centrally located in the Oud Zuid district, around the corner from the lively atmosphere of "de Pijp". This popular area is close to the Rijksmuseum, Museumplein, the popular Loetje restaurant, the College Hotel, Albert Cuyp, the canals and the Vondelpark.
The apartment is on a quiet street, but the surrounding streets include many high-end restaurants, cafes, supermarkets, wine shops, hair salons and supermarket. Everything you need is close by. Public transportation is within walking distance and parking is easy.

The apartment is offered furnished.

Layout:
Entrance on the second floor, hall with toilet and access to the living room.
The living room is bright and spacious. The luxurious open kitchen is located at the back and is equipped with all appliances such as refrigerator, dishwasher and oven.The kitchen also has French doors to the large balcony (located on the South).
You can reach the top floor through the internal staircase. The two spacious bedrooms are located here. The bathroom has a shower, sink, mechanical ventilation and a relaxing bath. Fixed stairs to the roof superstructure that gives access to the wonderful roof terrace with an amazing view over the city!

Particularities:
- approx. 115 m2
- furnished
- 2 bedrooms
- large roof terrace
- minimum rental period of 1 year
- 2 months deposit
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder