Vorige | Volgende

Balthasar Floriszstraat 3 1 1071TZ Amsterdam, Duivelseiland

Bouwjaar
1899
Woonoppervlakte
53 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

***HET IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN VOOR DEZE WONING***

***ENGLISH BELOW***

JA! Super charmant en goed onderhouden 2-kamerappartement gelegen in een karakteristiek pand op het prachtige “Duivelseiland”, een van de meest geliefde locaties in Oud Zuid op loopafstand van het Museumplein, winkels en tal van leuke horecagelegenheden. De woning is gelegen op de eerste verdieping en heeft een balkon aan de achterzijde. Het appartement is optimaal ingedeeld; de royale L-vormige woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en de moderne half open keuken en ruime slaapkamer aan de achterzijde. Vanwege de zuid-ligging is er heerlijk veel zonneschijn in de woonkamer. De badkamer is voorzien van een design radiator, inloopdouche, toilet en wastafel.

INDELING
De woning is gelegen op de eerste verdieping en kent de volgende indeling;

Entree, binnenkomst in de lichte woonkamer. Aangrenzend de badkamer die voorzien is van; wastafel, design radiator, toilet en inloopdouche. Aan de achterzijde de ruime slaapkamer en middels openslaande deuren bereikt u het balkon dat gelegen is op het noorden. Tevens aan de achterzijde de dichte keuken met toegang naar het balkon en is voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a.; 4-pits gasfornuis, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en wasmachine.

WOONOPPERVLAK
Conform NEN2580 meting bedraagt het gebruiksoppervlak Wonen ca. 52,9 m².
Conform NEN2580 meting bedraagt de Gebouw gebonden buitenruimte ca. 4,7 m².
Conform NEN2580 meting bedraagt de overige inpandige ruimte ca. 0,4 m².
NB. De opgegeven oppervlakte is door een gespecialiseerd bedrijf gemeten conform NEN2580.

KENMERKEN
- Bouwjaar pand omstreeks 1899.
- Traditionele bouwstijl met gemetselde gevels
- Houten kozijnen voorzien van dubbel glas.
- Elektra: moderne groepenkast met voldoende groepen voorzien van aardlekschakelaar.
- Verwarming: Vloerverwarming en warm water middels cv ketel (merk: Intergas)

LOCATIE
Het appartement is gelegen op het geliefde “Duivelseiland” in Amsterdam Zuid, op een zeer centrale locatie nabij het Museumplein. Je kunt heerlijk winkelen in de nabijgelegen winkelstraten zoals de Beethovenstraat, de P.C. Hooftstraat en de Van Baerlestraat, musea bezoeken, waaronder het Rijksmuseum en het Stedelijk en recreëren in het Vondelpark. Aan de andere zijde bevindt zich de gezellige wijk De Pijp, met nog meer leuke uitgaansgelegenheden, koffietentjes, winkels en de Albert Cuypmarkt.

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN
Het appartement is per auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (S108). Er zijn diverse tram- en bushaltes nabij (o.a. tramlijn 3, 5, 12). Ook metrohalte De Pijp van de Noord-Zuidlijn bevindt zich vlakbij. In 10 minuten fietst u naar NS- en metrostation Zuid/WTC en ook Luchthaven Schiphol is snel bereikbaar. Op de openbare weg is het betaald parkeren op maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 0:00 uur (bron: website gemeente Amsterdam).

BIJZONDERHEDEN
- Er wordt een huurovereenkomst aangegaan voor een periode van maximaal 2 jaar.
- Beschikbaar per direct.
- De waarborgsom bedraagt twee maand huur.
- Er is een mogelijkheid een tweede kamer te creëren, in dat geval zal de huur €1.500,- per maand bedragen.
- Energielabel D.

**************************************

Super charming and well maintained 2-room apartment located in a characteristic building on the beautiful area “Duivelseiland”, one of the most popular locations in Oud Zuid within walking distance of the Museumplein, shops and numerous cozy restaurants. The house is located on the first floor and has a balcony at the rear, the spacious L-shaped living room is located at the front and the modern semi-open kitchen and spacious bedroom at the rear. Because of the south location, there is a lot of sunshine in the living room. The bathroom has a design radiator, walk-in shower, toilet and sink.

LAYOUT
The house is located on the first floor and has the following layout;
Entrance, entry into the bright living room. Adjoining the bathroom which is equipped with; sink, design radiator, toilet and walk-in shower. At the rear the spacious bedroom and through French doors you reach the balcony which is located on the north. Also at the rear the closed kitchen with access to the balcony and is equipped with various appliances including; 4-burner gas stove, extractor hood, microwave, dishwasher and washing machine.

LIVING SURFACE
In accordance with NEN2580 measurement, the living area of ??Living is approximately 52,9 m².
In accordance with NEN2580 measurement, the Building-bound outdoor space is approximately 4,7 m².
In accordance with NEN2580 measurement, the other indoor space is approx. 0,4 m².
NB. The specified area has been measured by a specialized company in accordance with NEN2580.

CHARACTERISTICS
- Building year of construction around 1899.
- Traditional architectural style with masonry facades.
- Wooden frames with double glazing.
- Electricity: modern group cabinet with sufficient groups with earth leakage switch.
- Heating: Underfloor heating and hot water through central heating boiler (brand: Intergas).

LOCATION
The apartment is located on the popular area "Duivelseiland" in Amsterdam Zuid, in a very central location near the Museumplein. You can enjoy shopping in the nearby shopping streets such as Beethovenstraat, P.C. Hooftstraat and Van Baerlestraat, visiting museums, including the Rijksmuseum and the Stedelijk, and recreation in the Vondelpark. On the other side is the cozy De Pijp district, with even more fun nightlife, coffee shops, shops and the Albert Cuyp market.

ACCESSIBILITY AND PARKING
The apartment is easily accessible by car from the A-10 (S108) ring road. There are several tram and bus stops nearby (including tram line 3, 5, 12). Metro stop De Pijp of the North-South line is also nearby. In 10 minutes you cycle to NS and metro station South / WTC and Schiphol Airport is also quickly accessible. Paid parking on public roads is Monday to Saturday from 9:00 am to 12:00 am (source: website Municipality of Amsterdam).

PARTICULARITIES
- Rental period maximum of 2 years.
- Available immediately.
- The deposit is two months rent.
- There is a possibility to create a second room in the livingroom, in which case the rent will be € 1,500 per month.
- Energy label D.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-06-2020
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1899

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
53 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder