Vorige | Volgende

Balthasar Floriszstraat 7 - I 1071TZ Amsterdam, Duivelseiland

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Te huur per 1 januari 2020!

Licht, zonnig en open appartement met 1 slaapkamer, een balkon aan de achterkant, 1 badkamer, volledig gemeubileerd en in de gewilde wijk Oud Zuid van Amsterdam.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een mooi gebouw in het historische Oud-Zuidgebied van Amsterdam. Dit felbegeerde gebied ligt dicht bij het Rijksmuseum, het Museumplein, het populaire Loetje-restaurant, het College Hotel, Albert Cuyp, de grachten en het Vondelpark (het mooiste en meest populaire park van Amsterdam).

Gunstig gelegen nabij openbaar vervoer. Directe lijn naar het Centraal Station en gemakkelijke toegang tot de hele stad. Appartement ligt in een rustige straat, maar de omliggende straten omvatten veel high-end restaurants, cafés, supermarkten, wijnwinkels, kapsalons, supermarkt, kledingwinkels, curiosawinkels, gemakswinkels en nog veel meer! Alles wat je nodig hebt is dichtbij.

Indeling:
Entree verdieping: ruime woonkamer, volledig ingerichte keuken, slaapkamer met ingebouwde kast, badkamer met ligbad en aparte douche, apart toilet, wasmachine / droger. Keuken is voorzien van een afwasmachine, spoelbak, gasfornuis, oven / magnetron, koelkast met vriesvak.

Detais
- huur € 1.850 per maand exclusief G/W/L en internet
- borg is gelijk aan 2 maanden huur
- exclusief verplichte schoonmaak 2x per maand ( € 15,- per uur)
- minimale huurperiode 12 maanden
- 55m2
- balkon
- volledig gemeubileerd


For rent starting January 1st 2020!

Bright, sunny and open 2 apartment with 1 bedroom, a balcony in the back, 1 bathroom, fully furnished and in the desirable Old South neighbourhood of Amsterdam.

The apartment is situated on the first floor of nice building in the historic Old South area of Amsterdam. This coveted area is located close to the Rijksmuseum, Museumplein, the popular Loetje restaurant, The College Hotel, Albert Cuyp, the canals, and the Vondelpark (Amsterdam's most beautiful and popular park).

Conveniently located near public transportation. Direct line to Central Station, and easy access all around the city. Apartment is on a quiet street, but the streets surrounding include many high end restaurants, cafes, grocery stores, wine shops, hair salons, supermarket, clothing shops, curiosity shops, convenience stores and much more! Everything you need is close by.

Layout:
Entry floor: Spacious living room, fully equipped kitchen, bedroom with build in cupboard, bathroom with a bath and separate shower, separate toilet, washer/dryer. Kitchen includes a dishwasher, sink, gas stove, oven/microwave, refrigerator with freezer.

Details:
- rent € 1.850,- per month excluding utilities
- deposit 2 months' rent
- excluding mandatory cleaning twice per months ( € 15,- per hour)
- minimum rental term of 12 months
- 55m2
- balcony
- fully furnished
- pets, smoking and sharing is not allowed
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-11-2019
Status
Onder optie
Aanvaarding
per 1-1-2020

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²
Inhoud
150 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder