Vorige | Volgende

Bankastraat 146 . 2585ET Den Haag, Archipelbuurt

Huurprijs € 1.450 per maand

Bouwjaar
1945-1959
Woonoppervlakte
89 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

A fully furnished, renovated and cosy second floor apartment with magnificant views over the Scheveningse bosjes, just minutes from shops and restaurants at Bankastraat, Denneweg and Frederikstraat. The dunes, Scheveningen beach and the city center can all be easily reached by bike. Conveniently located near the exit roads, public transport and Central Station.

Lay-out:
Stairs of elevator to second floor, entrance apartment, bright and sunny living-/dining room en-suite with windows on three sides! Spacious bedroom with bathroom en-suite, the just renovated bathroom is equipped with shower, washbasin and design radiator, a well equipped kitchen on the frontside with nice view over the Bankastraat.

WHATSAPP OR VIDEO VIEWINGS POSSIBLE!

worth noting:

-this apartment is available immediately
-this apartment has one storage in the building and one bicycle storage outside
-the rental price 1.450,- is excluding utilities
-suitable for one person or a couple

We charge no commission to the tenant!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1945-1959

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
89 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder