Vorige | Volgende

Bankastraat 32 4A 1094EE Amsterdam, Noordwestkwadrant Indische buurt Noord

Vraagprijs € 250.000 

Bouwjaar
1906
Woonoppervlakte
28 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

***** Prefer English? Scroll down *****

Word dit jouw eerste koopwoning? Dit superleuke appartement vind je middenin het bruisende Amsterdam-Oost, op loopafstand van de altijd gezellige Javastraat en het Muiderpoort station. Het appartement van 28 m˛ is gelegen op de bovenste verdieping en heeft een aparte slaapkamer en heerlijk dakterras! Het appartement is ook nog eens gelegen in een mooi pand en gesitueerd op EIGEN GROND! Kom je snel kijken?

Locatie:
Het appartement ligt in het hart van de Indische buurt. Om de hoek vind je de hippe Javastraat, welke zich kenmerkt door de vele winkels, cafés en trendy restaurants (Studio K, Wilde Zwijnen, Bar Basquiat en The Walter Woodbury bar). Ook de Dappermarkt en Linnaeusstraat met o.a. de Biertuin en Pata Negra liggen op loopafstand. Amsterdam-Oost heeft de afgelopen jaren een enorme opleving gehad en is tegenwoordig ’the place to be’. Een middag op pad? Dierentuin Artis, het Oosterpark en Flevopark zijn lekker dichtbij. Naast het Muiderpoort Station vind je ook o.a. tram 1, 3 en 14 en bus 22, 37, 41 en 65 om de hoek.

Indeling:
Klein maar zeer fijn! Het appartement is heel praktisch ingedeeld en voorzien van alles wat je nodig hebt; separaat slaapkamer, woonkamer met aangrenzend de nette open keuken en een moderne badkamer met witte tegels voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel. Vanuit het traphuis toegang naar het heerlijke zonnige privé dakterras aan de achterzijde van de woning.

Vereniging van Eigenaars (VVE) Bankastraat 32:
De VvE is actief, gezond en de financiële administratie wordt intern beheerd. De maandelijkse servicekosten voor het appartement bedragen momenteel € 40,- per maand en er zit ongeveer € 17.000,- in de kas van de VvE.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte van 28 m˛ (NEN2580 gemeten);
- Heerlijk zonnig dakterras van 15 m˛ (NEN2580 gemeten);
- Separate slaapkamer;
- Bouwjaar 1906;
- 4e (bovenste) verdieping;
- Kunststof kozijnen met dubbel glas;
- Eigen grond, dus erfpacht is niet van toepassing;
- Verrassend lichte woning;
- Praktisch ingedeeld;
- Actieve VVE, de servicekosten bedragen momenteel € 40,- per maand;
- Oplevering in overleg.

Disclaimer
Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

***** English translation *****

Will this be your first home? This super nice apartment can be found in the middle of bustling Amsterdam East, within walking distance of the always lively Javastraat and the Muiderpoort station. The 28 m˛ apartment is located on the top floor and has a separate bedroom and a lovely roof terrace! The apartment is also located in a beautiful building and situated on OWN GROUND! Will you come and have a look?

Location:
The apartment is located in the heart of the Indian neighborhood. Around the corner you will find the trendy Javastraat, which is characterized by its many shops, cafes and trendy restaurants (Studio K, Wilde Zwijnen, Bar Basquiat and The Walter Woodbury bar). The Dappermarkt and Linnaeusstraat, including the Biertuin and Pata Negra, are also within walking distance. Amsterdam-East has had a huge revival in recent years and is now "the place to be". An afternoon on the road? Artis Zoo, Oosterpark and Flevopark are nice and close. In addition to the Muiderpoort Station you will also find tram 1, 3 and 14 and bus 22, 37, 41 and 65 around the corner.

Layout:
Small but very nice! The apartment is very practical and equipped with everything you need; separate bedroom, living room with an adjoining open kitchen and a modern bathroom with white tiles with a walk-in shower, toilet and sink. From the staircase access to the lovely sunny private roof terrace at the rear of the house.

Association of Owners (VVE) Bankastraat 32:
The VvE is active, healthy and the financial administration is managed internally. The monthly service costs for the apartment are currently € 40,- per month and there is approximately € 17.000,- in the reserve fund of the VvE.

Particularities:
- Living area of 28 m˛ (NEN2580 measured);
- Lovely sunny roof terrace of 15 m˛ (NEN2580 measured);
- Separate bedroom;
- Built in 1906;
- 4th (top) floor;
- Plastic frames with double glazing;
- Own ground, so leasehold is not applicable;
- Surprisingly bright house;
- Practically lay out;
- Active VVE, the service costs are currently € 40,- per month;
- Delivery in consultation.

Disclaimer
This registration has been compiled by us with the greatest possible care. However, on our part no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-01-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
28 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Indische Buurt West

De Indische Buurt West is een wijk in Amsterdam Oost. De wijk bestaat uit de buurten rondom het Timor- en Ambonplein en wordt begrensd door de Zeeburgerdijk, het spoor met het Muiderpoortstation, de Valentijnkade en de Molukkenstraat. De straatnamen van de grotendeels uit de vroege 20e eeuw daterende wijk zijn vernoemd naar eilanden en andere plekken in het vroegere Nederlands-Indië. De eerste straatnamen werden vernoemd in 1900. Een oudere naam voor de Indische Buurt is Archipelwijk. Die naam werd de eerste decennia van de twintigste eeuw regelmatig gebruikt. Booming Timorplein De Timorpleinbuurt ligt tussen de Zeeburgerdijk, Molukkenstraat, Insulindeweg en de Celebesstraat. Behalve de postzegelparkjes zijn er geen aparte groenvoorzieningen. Het gaat goed met de Timorpleinbuurt. De herontwikkeling is hier het verst gevorderd van de Indische Buurt. Woningen zijn nieuw of gerenoveerd en straten en pleinen zijn gemoderniseerd. Het is een woonbuurt met relatief veel voorzieningen. Het Timorplein heeft een culturele functie met Studio K en het International Institute for Research and Education. Ook de Stayokay draagt bij aan de levendigheid. Daarnaast vind je een keur aan winkels en horeca in de Javastraat en rond het Javaplein. De Ambonpleinbuurt is het andere deel van de Indische Buurt Oost en ligt tussen de Insulindeweg, Molukkenstraat, de Valentijnkade en het spoor. Sinds de jaren zestig, toen de Amsterdamse haven naar het westen werd verplaatst, is de Indische Buurt vooral een woongebied. De Ambonpleinbuurt is dicht bebouwd. Er zijn geen groenvoorzieningen, maar wel pleinen en gemeenschappelijke binnentuinen. Een belangrijke voorziening is die van het Nederlands Philharmonisch Orkest (NedPho) in de verbouwde Gerardus Majellakerk. De kerk uit 1934 is inmiddels een gemeentelijk monument.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder