Vorige | Volgende

Bankwerkerij 7 1021NS Amsterdam, IJplein e.o.

Huurprijs € 1.100 per maand

Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
43 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Op een unieke locatie in Amsterdam Noord direct aan het IJ bevindt zich dit praktisch ingedeelde tweekamer appartement van ca. 43 mē. Het appartement beschikt over een balkon van ca. 8 mē dat op het zuidwesten gericht is.
Men kan vrijwel de gehele middag van de zon en het uitzicht over het IJ genieten. De woning is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over halfopen keuken, slaapkamer, badkamer en berging op de begane grond.

Indeling:
Middels de gemeenschappelijke hal bereikt u met de trap de tweede verdieping. De hal geeft u toegang tot alle vertrekken in het appartement. Aan de voorzijde is de slaapkamer gesitueerd. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime woonkamer met halfopen keuken. Middels de schuifpui in de woonkamer komt u op het heerlijke terras van 8 mē uitkijkend over het IJ. De badkamer is in het midden gesitueerd en beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet.

Omgeving:
Het is een unieke locatie aan het IJ in Amsterdam Noord, goed bereikbaar zowel met de fiets, de auto als met het openbaar vervoer. Het pontje naar het Centraal Station en Oost zijn op loopafstand.

Bijzonderheden:
- Gestoffeerde verhuur
- Bouwjaar 1984;
- Woonoppervlakte ca. 43 mē;
- Heerlijk terras van ca. 8 mē uitkijkend over het IJ;
- Unieke locatie in Amsterdam Noord;
- Op loopafstand van de Noord-Zuid lijn (halte Noorderpark), binnen 20 minuten in Zuid;
- Kosten gas/water/elektra en andere utiliteitskosten zijn voor rekening van de huurder
- Beschikbaar op korte termijn, in overleg

++++++++++

On a unique location in Amsterdam North directly on the IJ River is this practical two bedroom apartment of approx. 43 mē. The apartment has a balcony 8 mē facing southwest. You can spend almost the entire afternoon enjoying the sun and the view over the river IJ. The apartment is located on the second floor and has a semi-open kitchen, bedroom, bathroom and storage room on the first floor.

Layout:
Through the communal hall you can reach the second floor by stairs. The hall gives you access to all rooms in the apartment. At the front is the bedroom situated. At the rear is the spacious living room with semi-open kitchen. Through the sliding doors in the living room you enter the lovely terrace of approximantely 8 mē overlooking the IJ. The bathroom is located in the middle and has a shower, sink and toilet.

Surroundings:
It is a unique location on the IJ in Amsterdam North, easily accessible both by bike, car and public transport. The ferry to Central Station and East are within walking distance.

Particulars:
- Semi-furnished rental
- Built in 1984;
- Living area approximately 43 mē;
- Lovely terrace of approximately 8 mē overlooking the IJ;
- Unique location in Amsterdam North;
- Within walking distance of the North-South line (Noorderpark stop), within 20 minutes in South;
- Gas/water/electricity and other utility costs are paid by the tenant.
- Available on short notice, in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-02-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
43 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJplein/Vogelbuurt

De wijk Vogelbuurt-IJplein ligt aan het IJ, aan de oostkant van het Noord-Hollands Kanaal en ten zuiden van de Nieuwendammerdijk. De Vogelbuurt stamt uit de jaren twintig, de buurt rond het IJplein is later gebouwd, in de jaren tachtig. In de wijk ligt ook het Vliegenbos, het oudste stadsbos van Amsterdam. IJplein/Vogelbuurt is ook een zogenoemde focuswijk, waar de overheid extra geld in investeert.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder