Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Banstraat 25 B+PP 1071JW Amsterdam, Banpleinbuurt

Vraagprijs € 3.750.000 

Bouwjaar
2016
Woonoppervlakte
197 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

ZEER LUXE BEGANE GROND APPARTEMENT VAN 197 M2 (BVO 209 M2) INCLUSIEF TWEE EIGEN PARKEERPLAATSEN EN CA. 140 M2 TUIN GELEGEN IN EEN EXCLUSIEF APPARTEMENTENGEBOUW IN AMSTERDAM OUD ZUID. DIT BIJZONDER FRAAIE APPARTEMENT IS VOLLEDIG GEMEUBILEERD EN GESTOFFEERD EN KAN DIRECT BETROKKEN WORDEN.

Dit recentelijk (2016) gebouwde appartement bevindt zich op de begane grond van een exclusief complex en is van alle moderne luxe voorzien. Gebouwd naar een ontwerp van Dam & Partners, het architectenbureau van Cees en zoon Diederik Dam. Het gehele appartement is zeer luxueus en smaakvol afgebouwd en ingericht. De woning is voorzien van een eikenhouten vloer met vloerverwarming, design inbouw verlichting, glas in staal deuren en scheidingswanden in combinatie met zware houten schuifdeuren, een luxe keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur en twee luxe badkamers. Voorts beschikt het appartement over een achtertuin en een zij tuin.

In de onderbouw bevindt zich een eigen ruime berging, evenals twee zeer ruime privé parkeerplaatsen gelegen in de interne parkeergarage.

De VvE Banstraat 23, 25A t/m 27D wordt professioneel beheerd. De servicekosten voor het appartement bedragen € 684,- per maand. De servicekosten voor de parkeerplaats bedragen € 48,- per maand (per parkeerplaats).

INDELING
Gemeenschappelijke entree van waaruit de royale hal toegang biedt tot het appartement. Deze hal, voorzien van dubbele inbouwkast en glas in stalen wand, biedt toegang tot de ruime living met open keuken. De living is onderverdeeld in een zit– en eetgedeelte, gescheiden middels een fraaie open boekenwand. De zitkamer beschikt over een brede gashaard en een prettige werkhoek.

De eetkamer grenst aan de luxe open keuken uitgevoerd met een breed kookeiland met barstoelen alsmede een ruime achterwand met inbouwapparatuur. De keuken beschikt over verdieping hoge raampartijen met toegang tot de beide tuinen. Een ruime hal leidt naar het slaapgedeelte.

De master bedroom beschikt over een ruime walk in closet en twee openslaande deuren naar de tuin. De badkamer is luxe uitgevoerd en voorzien van een brede inloopdouche met een dubbele regendouche, een breed wasmeubel met spiegelwand en verlichting en een toilet.

De tweede slaapkamer beschikt over een inbouwkast en schuifpui naar de zij tuin. Deze luxe badkamer beschikt over een inloopdouche met regen – en handdouche, een breed wasmeubel met brede spiegelwand met verlichting en een toilet.

De tuinen zijn geheel betegeld en voorzien van verlichting.

De woning wordt verwarmd middels een warmtepomp met bron en is geheel voorzien van vloerverwarming en airconditioning. Alle systemen, inclusief de verlichting, gordijnen en audio worden geregeld middels een geavanceerd domotica systeem.

Vanuit de gemeenschappelijke hal bereikt men de ondergelegen garage met daar de twee eigen parkeerplaatsen.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Het appartement bevindt zich in het prestigieuze stadsdeel Oud-Zuid nabij het Vondelpark. Gelegen tussen de Nicolaas Maesstraat en De Lairessestraat en op loopafstand van de Cornelis Schuytstraat en het hoogstaande Museumkwartier en Concertgebouw. Deze buurt kenmerkt zich als gemoedelijk, rustig en kindvriendelijk. Exclusief winkelen kunt u aan de Van Baerlestraat en de P.C. Hooftstraat. Tevens is de buurt rijkelijk voorzien van diverse terrassen en restaurants. In de directe omgeving bevinden zich alle gewenste voorzieningen ten aanzien van scholen, kinderdagverblijven, sportscholen en openbaar vervoer. Er is een goede verbinding naar de Ringweg A-10.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 00.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijstgegevens per 18 juni 2020, vergunningsgebied Zuid 8).

BIJZONDERHEDEN
- Hoogwaardig en luxe gebouwd begane grond appartement van 197 m2
- Gelegen in een zeer exclusief woongebouw bestaande uit 6 woningen en 12 parkeerplaatsen
- Woonoppervlakte: 197 m2 op 1 laag met tuin en terras van totaal ca. 140 m2
- In de garage zijn twee extra brede, eigen parkeerplaatsen beschikbaar (geschikt voor 2/3 auto´s)
- Het complex is gelegen op erfpachtgrond, de canon is eeuwigdurend afgekocht
- De woning wordt volledig gemeubileerd en gestoffeerd verkocht
- Bijdrage VvE is € 684,- per maand voor het appartement en € 48,- per maand per parkeerplaats
- Gelegen in het prestigieuze stadsdeel Oud-Zuid
- Oplevering in overleg, kan spoedig

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NEN-CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-11-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
197 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder