Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Banstraat 5 . 1071JV Amsterdam, Cornelis Schuytbuurt

Vraagprijs € 5.950.000 

Bouwjaar
2014
Woonoppervlakte
311 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

Ongekend luxueus appartement van ca. 311 m², geheel gelegen op een woonlaag, inclusief 2 privé parkeerplaatsen in het alom gerenommeerde complex project More in Amsterdam Oud-Zuid!

Dit kaliber woning is zeer zeldzaam in Amsterdam en het gebeurt dan ook slechts zelden dat er een appartement beschikbaar komt in project More. Het gebouw is een transformatie van een voormalig kantoorgebouw naar een appartementencomplex met 11 appartementen van absolute internationale allure. Het geheel is naar ontwerp van architect Roberto Meyer, bekend van vele projecten van statuur, verspreid over de gehele wereld. Het gebouw is een duidelijk statement, terwijl het toch opgaat in het straatbeeld van 19e-eeuwse panden.

Niet alleen het complex is uniek, maar ook intern is de woning afgewerkt op het allerhoogste niveau. Enkel de beste materialen zijn gebruikt voor de afwerking van het appartement. Dit is bijvoorbeeld terug te zien aan zaken zoals de vloeren, wandbekledingen, verlichting, kranen etc. Zoals verwacht mag worden is alle techniek bovendien state-of-the-art. Zo is er door de gehele woning een Gira 9 domoticasysteem aanwezig. Deze kan bediend worden middels meerdere panelen door de woning, of via uw smartphone of tablet. Via dit systeem kan u onder andere de verlichting, gordijnen, klimaat en beveiliging regelen.

Onderdeel van het ontwerp van Roberto Meyer zijn de grote raampartijen. De buitenmuren van de woning zijn bijna geheel gemaakt van glas. Dit maakt dat het appartement te alle tijden in contact staat met de prachtige omgeving, zonder dat het gevoel van geborgenheid in het gedrang komt. Verder zorgen de keuze van kleuren en materialen voor een bijzonder warm en huiselijk gevoel.

Indeling
Entree, middels de gemeenschappelijke ingang met huismeester komt u bij de voordeur van het appartement op de begane grond. De gemeenschappelijke entree ademt het exclusieve gevoel van het gehele complex. U komt binnen in de hal van de woning. Deze heeft middels stalen openslaande deuren toegang tot het leefgedeelte. Het leefgedeelte is ingedeeld in meerdere segmenten, zodoende voelt het ondanks de grote oppervlakte toch erg intiem. Zo is er bijvoorbeeld een zeer charmant zitgedeelte. Hier kan u genieten van de serene rust van het appartement terwijl u uitzicht heeft over de Jacob Obrechtkerk welke achter het complex is gelegen.
Aansluitend is de bijzonder rijk uitgeruste woonkeuken met bargedeelte. De keuken beschikt over allerlei apparatuur die u bij een woning van dit kaliber mag verwachten. Bovendien is deze apparatuur veelal van Gaggenau en is er meer dan voldoende bergruimte beschikbaar.
Zowel de keuken als het zitgedeelte hebben middels openslaande deuren toegang tot het meer dan ruime terras aan de achterzijde van het complex. Het terras heeft een oppervlakte van ca. 69 m2 en het is dan ook zeker een verlengde van het leefgedeelte van het appartement. Tevens is dit 1 van de appartementen met de grootste buitenruimte van het complex.
Via het lounge gedeelte komt u in de woonkamer aan de voorzijde. De woonkamer is gelegen op de splitsing van de Banstraat en de Valeriusstraat. Zodoende heeft u vanaf de bank een prachtige doorkijk in de Valeriusstraat. De woonkamer is ingedeeld in meerdere zones waardoor deze nimmer te massaal aanvoelt. Ook is er een grote gashaard aanwezig voor een extra behaaglijk effect.

In totaliteit behelst de woning een 3-tal slaapvertrekken. De master bedroom is aan de achterkant gelegen en is bijzonder royaal te noemen. De master bedroom beslaat een groot deel van de achtergevel. In totaal is de slaapkamer inclusief het bijbehorende gedeelte meer dan 7 meter breed. Behalve het slaapgedeelte is er ook een walk-in wardrobe en een en-suite badkamer met onder andere een dubbele douche, dubbele wastafel en vrijstaand bad. Ook is er een aparte wellness hoek gecreëerd met veel opbergruimte voor de gebruikelijke ochtendrituelen.
De tweede slaapkamer is ook aan de achterzijde van de woning gelegen. Alle slaapkamers beschikken over een eigen badkamer welke allen in dezelfde stijl zijn uitgevoerd.
De derde slaapkamer is aan de voorkant gelegen. Deze is momenteel in gebruik als sportruimte, maar de maatvoering leent zich ook uitstekend voor een slaapkamer. Bovendien beschikt deze kamer over een eigen entree vanaf straatzijde. Zodoende kan deze kamer ook uiterst geschikt zijn als kamer voor bijvoorbeeld een au-pair.

In de onderbouw van het complex is een afgesloten parkeergarage voor de bewoners. Het betreffende appartement beschikt over een 2-tal privé parkeerplaatsen welke achter elkaar zijn gelegen. Ook is er nog een aparte ruime berging in de onderbouw aanwezig.

Omgeving
Gelegen op een absolute toplocatie op de hoek van de Johannes Verhulststraat en de gezellige Cornelis Schuytstraat. Behalve in de parkeergarage kan u ook in de omgeving goed parkeren en toch snel met de auto van en naar de Ring. Het Vondelpark. Concertgebouw, Museumplein en de PC Hooftstraat; door deze centrale ligging in de leukste buurt van Oud Zuid zijn werkelijk alle voorzieningen op loopafstand.

Samengevat
Wonen op internationaal niveau met de beste faciliteiten op de mooiste locatie van Amsterdam Oud-Zuid!

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 311 m²;
- Terras van ca. 69 m²;
- Inclusief 2 privé parkeerplaatsen;
- Eigen grond, geen erfpacht;
- 3 slaapkamers, 3 badkamers;
- 2 ingangen;
- Uitgebreid Gira 9 domoticasysteem;
- Luxueus wooncomplex inclusief huismeester;
- Inclusief alle roerende zaken.

++++++++++

Unprecedented luxury apartment of approx. 311 m2, entirely located on one floor, including 2 private parking spaces in the widely renowned complex project More in Amsterdam Oud-Zuid!

This caliber of living is very rare in Amsterdam and it therefore happens only rarely that an apartment becomes available in project More. The building has undergone a transformation from a former office building to an apartment complex with 11 apartments of absolute international allure. The whole is according to the design of architect Roberto Meyer, known from many projects of stature spread all over the world. The building is a clear statement, while it nevertheless blends in with the streetscape of 19th-century buildings.

Not only is the complex unique from the outside, but internally the apartment has also been finished at the highest level. Only the best materials have been used for the finishing of the apartment. This is reflected, for example, in such things as the floors, wallcoverings, lighting, faucets, etc. Additionally, as is to be expected, all technology is state-of-the-art. For example, a Gira 9 home automation system is available throughout the house. This can be operated by means of multiple panels throughout the house, or using your smartphone or tablet. Through this system you can, among other things, regulate lighting, curtains, climate and security.

Layout
Entrance, using the communal entrance with doorman you reach the front door of the apartment on the ground floor. The communal entrance breathes the feel of exclusivity of the entire complex. You enter into the hall of the apartment. This has access to the living area by means of steel doors. The living area has been divided into multiple segments, so it feels very intimate despite the large surface. There is, for example, a very charming seating area. Here you can enjoy the serenity of the apartment while you have a view over the Jacob Obrechtkerk which is located behind the complex.
Linking up is the particularly richly equipped living room-cum-kitchen with bar area. The kitchen is provided with all sorts of equipment that you can expect from a home of this caliber. Moreover, this equipment is mostly from Gaggenau and there is more than enough storage space available.
Both the kitchen as well as the seating area have access to the more than spacious terrace at the rear of the complex by means of outward-opening doors. The terrace has a surface of approx. 69 m2 and is therefore definitely an extension of the living area of the apartment. This is also 1 of the apartments with the largest outdoor space of the complex.
Through the lounge area you reach the living room in the front. The living room is located on the junction of the Banstraat and the Valeriusstraat. Therefore you have a beautiful view of the Valeriusstraat from the couch. The living room is divided into multiple zones so that it never feels too massive. There is also a large gas fireplace present which creates an extra pleasant effect.

In total the apartment contains 3 bedrooms. The master bedroom is located in the back and can be called particularly spacious. The master bedroom covers a large part of the rear façade. In total the bedroom including the corresponding part is over 7 meters wide. Apart from the sleeping area there is also a walk-in wardrobe and an en-suite bathroom with, among other things, double showers, double washbasins and a freestanding bath. A separate wellness area has also been created with plenty
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-12-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
311 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder