Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Barbusselaan 143 - HS 1102TT Amsterdam, Venserpolder West

Vraagprijs € 215.000 

Bouwjaar
1985
Woonoppervlakte
56 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

TOP WONING MET TUIN!

Heerlijk 2-kamer appartement van 56 m2 gelegen op de begane grond met een grote tuin van ca. 30 m2 aan de achterzijde!

Locatie
De ligging is gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer, de A9, A10 en A2 en ook zijn er verschillende voorzieningen in de nabijheid zoals het AMC, de Amsterdam Arena en Arenaboulevard met Ziggo Dome, Pathé etc., maar ook het winkelcentrum de Amsterdamse Poort en het natuur- en recreatiegebied Gaasperplas op nog geen 10 minuten afstand. Ook het park Bijlmerwijde en het Diemerbos liggen op loopafstand. U kunt overigens voor de dagelijkse boodschappen bij Amsterdamse Poort terecht, echt om de hoek.

Met het openbaar vervoer bent u in iets meer dan een kwartier op Amsterdam Centraal en in het hart van Amsterdam.

Door de vele buslijnen op loopafstand en twee NS stations vlakbij is dit appartement zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De parkeergelegenheid voor de deur zorgt dat dit appartement ook met de auto zonder problemen te bereiken is.

INDELING:
Entree op de begane grond, hal, woonkamer aan de voorzijde, tweede hal, badkamer voorzien van een douche en een wastafel, separaat toilet met een fonteintje, slaapkamer aan de achterzijde, woonkeuken gelegen aan de achterzijde (de keuken dient nog geplaatst te worden door de koper), tuin aan de achterzijde met toegang tot de berging.

Bijzonderheden:
- Grote tuin aan de achterzijde!
- Gezonde en professioneel beheer VvE. De servicekosten bedragen ca. €. 94, - per maand
- De erfpachtcanon is afgekocht t/m 31-01-2035
- Verkoper verkoopt met een antispeculatiebeding van 2 jaar
- Vaste project notaris: Spier en Hazenberg notarissen
- Clausule eigen bewoning van toepassing. Ouders mogen wel voor hun kinderen kopen!
- Verkoper heeft het object zelf nooit feitelijk bewoond
- Oplevering in overleg, kan spoedig
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
56 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder