Vorige | Volgende

Barbusselaan 185 1102TT Amsterdam, Venserpolder West

Vraagprijs € 250.000 

Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
69 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Ruime 3-kamer woning met tuin op het noordoosten en ruime berging, ideaal voor starters. De woning heeft een ruime woonkamer, twee slaapkamers aan de achterzijde en een gesloten keuken.

De Boeninlaan is een centraal gelegen straat aan een ruim opgezette weg in de Venserpolder met de metro op loopafstand, diverse scholen in de buurt en het winkelcentrum Amsterdamse Poort en de ArenA Boulevard zijn dichtbij. Voor recreatie kun je terecht in het Nelson Mandelapark, maar ook in de tuin kun je heerlijk genieten van je vrije tijd.

Indeling
- entree met hal
- woonkamer, hal, toilet, toegang tot overige kamers
- afsluitbare keuken
- 2 slaapkamers aan de achterzijde
- badkamer met douche en wastafel
- tuin op het noordoosten
- ruime fietsenberging

Kenmerken
- appartement, begane grond
- bouwjaar 1984
- woonoppervlakte circa 69m2
- 3 kamers
- volledig dubbelglas, cv combiketel (Remeha Tzerra)

Bijzonderheden
- oplevering kan snel
- voormalige huurwoning van De Key (clausules inzake "niet-bewoond", asbest en ouderdom van toepassing)
- woning is uitsluitend te koop voor zelfbewoning (of ouders voor eigen kinderen)
- anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
- erfpachtgrond gemeente Amsterdam, vooruitbetaald tot 1 februari 2035
- servicekosten 116,77 (actieve, professionele VvE)
- projectnotaris Spier en Hazenberg
- VvE "Venserpolder Blok 11" te Amsterdam
- Kadastraal: gemeente Weesperkarspel, sectie A, nummer 1865-A-33, 82/21.126ste aandeel in de gemeenschap
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spacious 3-room house with garden on the northeast and large storage room, ideal for starters. The house has a spacious living room, two bedrooms at the rear and a closed kitchen.

The Boeninlaan is a centrally located street on a spacious road in the Venserpolder with the metro within walking distance, several schools and the shopping centre Amsterdamse Poort and Arena Boulevard nearby. For recreation, you can visit the Nelson Mandela Park, but you can also enjoy your free time in the garden.
Layout
- entrance with hall, toilet
- living room, lockable kitchen and access to all rooms
- 2 bedrooms at the back
- bathroom with shower and sink
- garden on the northeast
- spacious bike shed

Features
- apartment, ground floor
- year of construction 1984
- living area approximately 69m2
- 3 rooms
- full double glazing, central heating combi boiler (Remeha Tzerra)

Details
- transport of the property, soon
- former rental home of De Key (non-owner occupied, asbestos and age clauses apply)
- property can only be purchased for self-occupancy (or parents for own children)
- 2-year anti-speculation clause applicable
- leasehold land of municipality of Amsterdam, prepaid until 1 February 2035
- service costs EUR 116.77 (active, professional Association of Owners)
- project notary Spier and Hazenberg
- Association of Owners "Venserpolder Blok 11" in Amsterdam
- Cadastral: municipality of Weesperkarspel, section A, number 1865-A-33. 82/21,126th share
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-06-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
69 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder