Vorige | Volgende

Barbusselaan 235 1102TV Amsterdam, Venserpolder West

Huurprijs € 1.250 per maand

Bouwjaar
1985
Woonoppervlakte
63 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Sroll down for English.
GEEN STUDENTEN EN GEEN DELERS

Beneden/hoek appartement met achtertuin. GESTOFFEERD APPARTEMENT, BESCHIKBAAR PER 1 september 2020

Omschrijving en locatie

Aan de rand van Amsterdam Zuidoost Venserpolder ligt dit 3-kamer appartement op de begane grond met een tuin op het zuid/oosten. Het appartement ligt nabij het winkelcentrum Amsterdamse Poort/Venserpolder. Het appartement is centraal gelegen op loop/fietsafstand van diverse voorzieningen, zoals natuur- en recreatiegebied De Hoge Dijk, het AMC, Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome, AFAS theater, Pathe bioscoop, gezellige winkelcentrum Amsterdamse Poort en openbaar vervoer (trein- en metrostation BijlmerArena/Strandvliet). Het centrum van Amsterdam is te bereiken binnen 20 minuten. Met de auto zit u binnen 5 minuten op de A2/A10/A1 of A9. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
Indeling

Entree, hal, CV-kast, meterkast, woonkamer, gesloten woonkeuken, slaapkamer, badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel, bergkast, tuin en externe berging voor fietsen.

Details:
- Nieuwe badkamer met wastafel, badkamer meubel, design radiator, toilet en douche
- Gehele appartement is geschilderd
- Bouwjaar 1985
- Woonoppervlakte ca. 63 m2
- Gehele woning is voorzien van dubbele beglazing
- Energielabel C aanwezig

Pluspunten woning
- Kindvriendelijke buurt met voldoende speelgelegenheid
- Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving
- Diverse faciliteiten (o.a. openbaar vervoer, winkels, scholen, recreatiemogelijkheden) op korte afstand
- Tuin
- Woning voorzien van een laminaten vloer
- Wanden zijn gladgestreken (min of meer gestuced)


English:

NO STUDENTS AND NOT FOR SHARING
Ground floor/corner apartment with garden UNFURNISHED APARTMENT, AVAILABLE 1st September 2020.

Description and location

This 2-bed room apartment at the ground floor with a garden facing south east is located at the edge of Amsterdam Zuidoost in a area called "Venserpolder"
Near the Amsterdamse Poort / Venserpolder shopping center. The apartment is centrally located within walking / cycling distance of various facilities, such as nature and recreation De Hoge Dijk, Johan Cruyff ArenA, Ziggo Dome, AFAS theater, Pathe cinema, pleasant shopping center Amsterdamse Poort and public transport (train and metro station BijlmerArena / Strandvliet). The center of Amsterdam can be reached within 20 minutes. It's 5 minutes to different Highways (A2/ A9 /A10 / A1). There is ample parking space in the immediate vicinity.
Layout

Entrance hall, CV cupboard, internal storage room, living room, largekitchen, 2 bedrooms, bathroom with shower, toilet and sink, garden. External storage room

Details:
- New kitchen with toilet, shower, design radiator
- Entire apartment has been freshly painted
- Year of construction 1985
- Living area approx 63 m2
- Entire house has double glazing
- Energy label C
- Child friendly neighborhood with sufficient playground
- Ample parking in the immediate vicinity
- Various facilities (including public transport, shops, schools, recreational facilities) within short distance
- Garden
- laminate floor
- Walls are plastered
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
63 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder