Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Barbusselaan 45 1102TS Amsterdam, Venserpolder West

Vraagprijs € 275.000 

Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
84 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

*** FOR ENGLISH TEXT SEE BELOW ***

Centraal gelegen en fraai 4-kamer appartement op de tweede etage met balkon op het noordoosten!

Dit 4-kamer appartement is gelegen in het groenste stadsdeel van Amsterdam op de tweede verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. De ligging van het appartement is uitstekend te midden van diverse voorzieningen en faciliteiten. Zo bevindt zich in de nabije omgeving het Nelson Mandelapark, winkelcentrum Amsterdamse Poort voor alle dagelijkse boodschappen, Woonboulevard Villa Arena, bioscoop Pathι Arena, AFAS Live en de Ziggo Dome. Daarnaast liggen op gepaste afstand het groen- en recreatiegebied Ouderkerkerplas, diverse lage- en hoge scholen en het Academisch Medisch Centrum (AMC). De bereikbaarheid is uitstekend met in de nabije omgeving diverse uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10). Voor wat betreft het openbaar vervoer liggen metro- en treinstation Bijlmer ArenA, Strandvliet en Duivendrecht in de directe omgeving. Met de trein ben je binnen ca. 15 minuten op Schiphol, Utrecht of Amsterdam Centraal.

Globale indeling:
Entree op de tweede verdieping. De lange hal met meterkast geeft toegang tot (nagenoeg) alle vertrekken van de woning. De lichte woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en via de woonkamer is de keuken bereikbaar. De lichte diepe keuken is voorzien van veel werk/opbergruimte en diverse inbouwapparatuur te weten; 4-pitsgaskookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser en combi-magnetron. Middels de keuken is het balkon te bereiken. Verder beschikt dit appartement maar liefst over 3 goed bemeten en lichte slaapkamers welke zich aan de achterzijde van het appartement bevinden. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een douche-cabine, wastafel met meubel en een wasmachine-aansluiting.
Tot slot is er een separate toiletruimte met fontein en een eigen afgesloten (fietsen)berging gelegen in de onderbouw.

Samenvattend: een ideaal 4-kamer appartement op een toplocatie nabij alle voorzieningen!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1984
• Woonoppervlakte ca. 84m²
• Servicekosten €103,22 per maand
• Erfpacht afgekocht t/m 31-1-2035
• Balkon op het noordoosten
• De woning is voorzien van kozijnen met dubbel glas
• Eigen afgesloten berging
• Actieve en professionele VvE
• Perfect gelegen, alle voorzieningen binnen handbereik
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

*** ENGLISH TEXT ***

Centrally located and beautiful 4-room apartment on the second floor with a balcony on the northeast!

This 4-room apartment is located in the greenest part of Amsterdam on the second floor of a well-maintained apartment complex. The apartment's location is excellent amid various amenities and facilities. The Nelson Mandelapark, Amsterdamse Poort shopping center for all daily shopping, Woonboulevard Villa Arena, Pathι Arena cinema, AFAS Live, and the Ziggo Dome is located in the vicinity. In addition, the green and recreational area Ouderkerkerplas, various primary and high schools, and the Academic Medical Center (AMC) are within an appropriate distance. The accessibility is excellent in the vicinity of several highways (A1, A2, A9, and A10). With regard to public transport, the metro and train station Bijlmer ArenA, Strandvliet, and Duivendrecht are in the immediate vicinity. By train, you are within about 15 minutes at Schiphol, Utrecht, or Amsterdam Central.

Global classification:
Entrance on the second floor. The long hall with a meter cupboard gives access to (almost) all rooms of the house. The bright living room is located at the front of the house and the kitchen is accessible through the living room. The light, deep kitchen is equipped with a lot of work/storage space and various built-in appliances, namely; 4-burner gas hob with extractor, oven, dishwasher, and combi-microwave. The balcony can be reached through the kitchen. Furthermore, this apartment has no fewer than 3 good sized and bright bedrooms which are located at the rear of the apartment. The fully tiled bathroom has a shower cabin, washbasin with furniture, and a washing machine connection.
Finally, there is a separate toilet room with a washbasin and a private closed (bicycle) storage room located in the basement.

In summary: an ideal 4-room apartment in a prime location near all amenities!

Particularities:
• Year of construction 1984
• Living area approx 84m²
• Service costs € 103.22 per month
• Annual lease payments surrendered until 31-1-2035
• Balcony on the northeast
• The house has double glazed windows
• Own closed storage room
• Active and professional VvE
• Perfectly located, all amenities within reach
• The deed of sale is signed at a notary according to the Amsterdam model
• Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our properties or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites to which reference is made.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
84 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder