Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bartholomeus Diazstraat 11 H 1057SZ Amsterdam, Hoofdweg en omgeving

Vraagprijs € 400.000 

Bouwjaar
1995
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Grijp uw kans! Wonen in het bruisende stadsdeel West (voormalig de Baarsjes) !!

Een geweldig ruim en vooral licht 2-kamer appartement ( voormalig 4-kamerappartement) op de tweede verdieping met eveneens riante gemeenschappelijk binnentuin gelegen in een rustige straat in de populaire de Baarsjes!

De huidige eigenaar heeft dit voormalige 4-kamer appartement geheel opnieuw ingedeeld met als gevolg een heerlijk ruim en vooral licht appartement. Natuurlijk kan u door eenvoudige ingrepen het geheel weer terug brengen in de originele staat.

De woning bevindt zich in het bruisende stadsdeel West (voorheen de Baarsjes), ten westen van het centrum, tussen de Admiralengracht en het Mercatorplein. Er zijn veel winkels en cafeetjes in de buurt. De Jan Evertsenstraat met daarin bakker, slager, groenteboer, vishandel, drogist, apotheek en volop boetiekjes met kleding en schoenen ligt om de hoek. Dirk van de Broek en Albert Heijn op vijf minuten lopen.

Vanaf de Ring A10 is de Bartholomeus Diazstraat goed te bereiken via afslag S105. Er is erg goed openbaar vervoer: trams en bussen richting Centraal Station, Station Zuid en Sloterdijk stoppen/vertrekken allemaal om de hoek op de Jan Evertsenstraat. Het is vijf minuutjes lopen naar het relaxte Rembrandtpark en Erasmuspark en tien minuutjes fietsen naar het Vondelpark of het centrum van de stad.

Een aangename bijzondere verrassing is de grote tuin, die bij het appartementencomplex hoort. Deze is geheel omsloten en alleen toegankelijk voor de leden van de VvE. De tuin is heel verzorgd aangelegd met diverse zitjes, een moestuin, een BBQ, een speelhuisje en schommel, dus ook hier kun je heerlijk zitten of de kindjes laten spelen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 85 m˛;
- Bouwjaar 1995;
- Afgekochte erfpacht: de canon is vooruitbetaald tot en met 1 december 2044;
- Gezonde/actieve VvE, servicekosten circa € 108,-- per maand;
- Goed geďsoleerd en voorzien van dubbel glas;
- Verwarming/warm water middels HR-combiketel (2011);
- Realiseren van 3 slaapkamers is op eenvoudige wijze mogelijk;
- Berging;
- Oplevering in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-03-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder