Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bartholomeus Diazstraat 35 I 1057TA Amsterdam, Balboaplein e.o.

Bouwjaar
1926
Woonoppervlakte
49 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Algemeen:
Een heerlijk, ruim en licht 3-kamerappartement van bijna 50 m² groot gelegen op de eerste verdieping met een heerlijk balkon aan de achterzijde op het zuiden!, op een top locatie in West.
De ligging, midden in de hippe en populaire wijk "De Baarsjes" is zonder meer goed te noemen. Naast verschillende echte buurtwinkels vindt u in de directe omgeving ook grotere ketens als bijvoorbeeld Albert Heijn. In de straat en in de omgeving zijn er vele winkels en speciaalzaken en ook leuke, hippe eetgelegenheden zoals Bar Baarsch, Radijs, Bar Frits en Café Cook. Op steenworp afstand liggen twee heerlijke parken; het Rembrandtpark en het Erasmuspark.
Daarnaast bent u met de auto binnen een mum van tijd vanaf de Jan Evertsenstraat op de ring van Amsterdam. Station Sloterdijk en Station Lelylaan liggen op fietsafstand, maar zijn ook goed bereikbaar met openbaar vervoer. Meerdere tramhaltes zijn op loopafstand gelegen.

Indeling:
Entree op de begane grond met trappenhuis naar de eerste (woon) verdieping.
Op de eerste verdieping komt u de woning binnen in een ruime hal. Vanuit deze hal zijn de diverse vertrekken en ruimten te bereiken.
Zo kunt u naar de woonkamer (ruim 20 m²) aan de straatzijde, de slaapkamer (14 m²) aan de achterzijde (toegang tot het balkon), de keuken (afgesloten, volledig geoutilleerd, en wederom toegang tot het balkon) of naar de kleine, compact maar complete badkamer (douche, wastafel en toilet). De tweede slaap-/studeer-/werkkamer is te bereiken via de woonkamer en ligt aan de voor(straat)zijde.
Het betreft hier werkelijk een fraai afgewerkte en goed onderhouden woning.

Vereniging van eigenaars:
Het appartement maakt onderdeel uit van de "Vereniging van Eigenaars Bartholomeus Diaszstraat 35 te Amsterdam". Deze kleine vereniging bestaat uit slechts 4 leden. De Vereniging wordt professioneel beheerd door Vincent & Vincent, Management van VvE beheer (Entrada 100, 1115 RV Duivendrecht). Jaarlijks wordt een vergadering gehouden en een financiële verantwoording afgelegd. De servicekosten bedragen € 111,39 per maand. De vereniging is ingeschreven in het handelsregister (K.v.K.) onder nummer 50827464.

Juridische informatie:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de eerste verdieping met balkon, plaatselijk bekend te Amsterdam als Bartholomeus Diazstraat 35-I, kadastraal bekend gemeente Sloten sectie C complexaanduiding 11652-A indexnummer 2, uitmakende het één/vierde (1/4) aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het woonhuis met ondergrond, drie afzonderlijke bovenhuizen en verder toebehoren, plaatselijk bekend te Amsterdam als Bartholomeus Diazstraat 35, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Sloten sectie C nummer 5929, groot één are twintig centiare.

Eigendomssituatie:
Het gebouw is gelegen op eigen grond.
Geen gedoe met voortdurend of eeuwigdurende erfpacht.
Wel bijbetalen of niet.
EIGEN GROND!

WOZ waarde:
Per peildatum 01-01-2019: € 307.000,00

Vaste lasten (2020):
O.Z.B.: € 109,29
Rioolrecht: € 138,33
Waterschapslasten: € 37,42
Servicekosten: € 1.336,67

Parkeren:
Parkeren kan op de openbare weg (betaald). Per 14 mei 2020 zou er geen wachtlijst zijn voor parkeervergunningen voor bewoners. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van de gemeente Amsterdam.

Energielabel:
Verkoper beschikt thans nog niet over een definitief energielabel. Het voorlopige label is vastgesteld op een G. Verkoper zal bij levering een energielabel verzorgen (gelijk dan wel beter aan G).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 111 p/m
Aanmeldingsdatum
18-05-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
49 m²
Inhoud
165 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder