Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bartholomeus Diazstraat 3 H 1057SZ Amsterdam, Balboaplein e.o.

Vraagprijs € 375.000 

Bouwjaar
1925
Woonoppervlakte
52 m²
Aantal kamers
2
Perceeloppervlakte
79 m²

Omschrijving

BARTHOLOMEUS DIAZSTRAAT 3HS AMSTERDAM
Geheel gerenoveerde, zeer ruime en lichte 2 kamer benedenwoning met een mooi terras op het zuiden, grenzend aan een afgesloten binnenhof, die alleen te gebruiken is door de bewoners met een tuin. Een heel fijn appartement op een even zo fijne woonplek met al het bruisende van deze prachtige stad dichtbij.

Locatie
Het appartement is centraal gelegen t.o.v. het Erasmus park, het Rembrandtpark, de Foodhallen en de Admiralengracht om de hoek, in een relatief rustige straat waar vooral bestemmingsverkeer komt. Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer; winkels en culturele voorzieningen zijn op loopafstand. Door het afgesloten binnenhof is ook de achterzijde van het appartement rustig gelegen.
Indeling
Via een eigen voordeur komt u binnen in de hal.
Deze hal geeft onder andere toegang tot een meter(trap)kast met bergruimte, de riante moderne nieuwe keuken met inbouwapparatuur waaronder zelfs een splinternieuwe Bosch was- droogmachine, de woonkamer, de badkamer en de slaapkamer. De grote slaapkamer is gelegen aan de tuinkant en is voorzien van dimbare spots, van een ruime vaste kast en nog een nisje aan de tuinzijde. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, regendouche en zwevend toilet.
De ruime woonkamer is aan de straatkant gelegen en ook voorzien van dimbare inbouwspots.
Het hele appartement is gerenoveerd, al het leidingwerk is vervangen, de elektra is compleet vernieuwd inclusief de groepenkast, de plafonds en muren zijn geďsoleerd en de woning is met uitzondering van de badkamer voorzien van een mooie eiken vloer. De nieuwe c.v.-ketel is geplaatst in de keuken en voorziet alle nieuwe radiatoren uiteraard van voldoende warmte als dat nodig is. Door de hele woning zijn led spotjes in het plafond geplaatst waarvan de meeste dimbaar. De keuken met fijne greep loze keukenkastjes is uitgerust met een Bosch koelvries-combinatie, een Bosch combi-oven, een AEG-vaatwasmachine, een grote spoelbak en een gasfornuis.
Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren is in eigen beheer en bestaat uit vier appartementsrechten. De servicekosten bedragen € 60,-- per maand. Verder zijn er nog een collectieve opstalverzekering en het complex wordt netjes onderhouden.
Bijzonderheden
- Heerlijk ruim gerenoveerd 2 kamer appartement - Tuin met een leuk terras op het zuiden - VvE met reservefonds
- Servicebijdrage circa € 60,-- per maand - Eigen grond - Leidingwerk, elektra, c.v.-ketel en radiatoren, keuken, badkamer allemaal nieuw
Oplevering kan per direct.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
===
A great spacious newly renovated and bright 2 room ground floor apartment with a beautiful south facing terrace. A nice quiet residential area, with the bustling center around the corner.

Location
The apartment is located in the heart of downtown Amsterdam in a relatively quiet street. The property is easily accessible by public transport; shops and cultural facilities are within walking distance.
Layout
Through your own entrance you enter the ground floor. The hall, gives access to the big kitchen, living room, bedroom and bathroom. The large bedroom is located on the garden side and has a build-in closet. The bathroom has a washbasin, walk-in rain shower and toilet.
The spacious living room has a sort of connection with the kitchen which is equipped with various built-in equipment.
Owners Association
The Association of Owners is in own management and consists of four apartment rights. The service charge is € 60,-- per month. In addition, there is a collective housing insurance.
Specialties
- A spacious 2 room apartment in a quiet street
- A nice south facing terrace adjacent to a quiet and enclosed courtyard
- VvE with reserve fund
- Service contribution € 60,-- per month
- Own ground
- New, kitchen, bathroom, plumbing, electricity and heating/warm-water system
Delivery can be soon.

Disclaimer:
The house is measured according to NEN2580. This Measuring Instructions is intended to apply a more unambiguous measurement method for indicating the usage area. The Measurement Structure does not completely exclude differences in measurement outcomes, for example, by interpretation differences, roundings, or limitations when performing the measurement.
This information has been compiled with due care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified dimensions and surfaces are indicative. Buyer has his own research duty on all matters that are of interest to him. With regard to this property, our office is the agent of the seller. We advise you to enable a NVM / MVA Broker, which will assist you with the expertise in the purchase process. If you do not wish to engage in professional guidance, you consider the law expert to be able to review all matters of interest. The General Terms and Conditions of the NVM apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-03-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
52 m²
Perceeloppervlakte
79 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder