Vorige | Volgende

Basilicumhof 4 1115DK Duivendrecht

Bouwjaar
1974
Woonoppervlakte
178 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
160 m²

Omschrijving

Fraai, vrij en groen uitzicht aan zowel de voor- als de achterzijde! Deze ruime drive-in woning met eigen oprit ligt op eigen grond in een kindvriendelijke buurt in Duivendrecht. De woning heeft een woonoppervlakte van 178m² (incl. de garage)! De woning biedt diverse mogelijkheden qua gebruik en is met de huidige indeling bijzonder geschikt voor eventueel een praktijk aan huis, een mantelzorg woning of bijvoorbeeld het huisvesten van een au pair. De woning heeft op de begane grond achter de inpandige garage een grote tuinkamer en een badkamer. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer met keuken en 2 balkons. De tweede verdieping bestaat uit drie slaapkamers, een tweede badkamer en twee balkons. De achtertuin ligt op het zuiden. De woning beschikt over maar liefst 3 toiletten.

De woning ligt in een rustige, groene woonwijk, met alle voorzieningen op loopafstand, een ideale locatie, nabij de dorpskern van Duivendrecht en de winkels van Diemen-Zuid. De buurt is zeer in trek vanwege de centrale ligging. In de dorpskern is een winkelcentrum en er zijn sportvoorzieningen en scholen. Duivendrecht ligt onder de rook van Amsterdam, maar biedt de rustige sfeer van een dorp. Duivendrecht is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer zoals: het metrostation Van der Madeweg, bus 41 richting Muiderpoort station en het NS-station Duivendrecht met metro- én treinverbindingen, allemaal binnen 7 minuten loopafstand. De uitvalswegen (A1, A2, ringweg A10 en de Gooiseweg) liggen vlakbij. Op korte fietsafstand ligt het centrum van Amsterdam en het uitgaanscentrum ArenaPoort, de Johan Cruijff Arena, Pathé Arena, Ziggo Dome en AFAS Live.

Indeling:
Via de ruime entree met meterkast is de garage en een tussenhal bereikbaar.
De tussenhal met trap naar de eerste verdieping geeft toegang tot het toilet en de tuinkamer.
De tuinkamer is 1 meter uitgebouwd. De vloer is voorzien van laminaat. Het is een heerlijk ruime en lichte kamer, welke toegang geeft tot de badkamer en de achtertuin via een grote schuifpui.
De badkamer is voorzien van betegeling tot aan het plafond. Er is een ligbad met spatscherm/douche aanwezig, een toilet en een wastafelmeubel met dubbele wastafel.
Ook zijn de aansluitingen voor de wasmachine en de droger in deze badkamer aanwezig.

De achtertuin ligt op het zuiden. De tuin is voorzien van betegeling en borders met vaste beplanting en bereikbaar via een achterom.

Op de eerste verdieping komt de trap uit in de woonkamer. De riante woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en een open haard. Het zitgedeelte bevindt zich aan de tuinzijde van de woning en geeft toegang tot een balkon over de gehele breedte van de woning. Het balkon ligt op het zuiden en biedt een fraai, vrij uitzicht door de straat. De woning is aan de achterzijde voorzien van een handmatig bedienbaar zonnescherm. Het eetgedeelte bevindt zich aan de voorzijde naast de keuken.
De open keuken is voorzien van gasplaat, een afzuigkap, een oven, een koelkast en vriezer en een vaatwasmachine. Vanuit de keuken is het balkon aan de voorzijde van de woning bereikbaar. Dit balkon ligt op het noorden. Het balkon heeft vrij zicht op de groene omgeving.

Op de tweede verdieping bevinden zich een overloop met een vaste kast met de c.v.-ketel, 3 ruime slaapkamers en de tweede badkamer. Deze verdieping is, met uitzondering van de badkamer, geheel voorzien van een laminaatvloer. De ruime hoofdslaapkamer is gelegen over de gehele breedte van de woning, aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer geeft toegang tot een balkon. Ook is de badkamer vanuit deze slaapkamer bereikbaar.

De badkamer is voorzien van een douche, een toilet en een dubbele wastafel.
De badkamer heeft drie toegangsdeuren: 1 vanuit de hoofdslaapkamer, 1 vanuit de hal en 1 vanuit de tweede slaapkamer, welke aan de voorzijde van de woning ligt. Deze slaapkamer heeft ook een deur naar een balkon. Beide slaapkamers aan de voorzijde zijn goed van formaat.

Bijzonderheden:
De woning wordt verkocht inclusief ERA Garantie.
Woonoppervlakte is 178 m² (inclusief de garage).
Inhoud woning: 639 m³.
Oplevering direct mogelijk.
Bouwjaar 1974.
De woning ligt op eigen grond, dus geen kosten voor erfpacht.
De woning beschikt over een meterkast met 10 groepen en 3 aardlekschakelaars.
De dakbedekking van de woning is in 2004 vernieuwd.
Royale tuin op het zuiden met zowel aan de voor- als achterzijde vrij uitzicht en privacy.
De afmetingen van de achtertuin zijn: circa 12.00 x 5.50 meter.
De afmetingen van de balkons zijn:
1e verdieping voor- en achterzijde circa 5.16 x 1.06 meter.
2e verdieping voor- en achterzijde circa 2.79 x 1.11 meter.
De woning heeft een eigen parkeerplaats op de oprit voor de deur.
De parkeerplaats biedt ruimte voor het plaatsen van een laadpaal.
De woning is voorzien van houten kozijnen, gedeeltelijk met dubbele beglazing.
De woning beschikt over een eigen C.V.-installatie, merk Intergas, bouwjaar 2019.
De woning beschikt over een boiler voor warmwater.
De woning beschikt over energielabel C, geldig tot 02-05-2033.
Er is rondom de woning genoeg parkeergelegenheid aanwezig, parkeren via vergunning aan te vragen bij de gemeente Ouder-Amstel.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Wij adviseren u een deskundige NVM-makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Wij treden alleen op voor de verkopende partij en behartigen derhalve niet ook uw belangen.

Indien u specifieke wensen omtrent de woning heeft adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen, eventueel door middel van een bouwtechnische keuring.

De brochure houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een bod c.q. openen van de onderhandelingen. Er is pas sprake van een bindende overeenkomst na ondertekening van de schriftelijke koopovereenkomst door zowel verkoper als koper.

** ENGLISH**

Beautiful, unobstructed and green view at both the front and the rear! This spacious drive-in house with its own driveway is located on private land in a child-friendly neighborhood in Duivendrecht. The house has a living area of 178m² (including the garage)!
The house offers various possibilities in terms of use and, with the current layout, is particularly suitable for possibly a practice at home, a home for informal care or, for example, housing an au pair. The house has a large garden room and a bathroom on the ground floor behind the indoor garage. On the first floor are the living room with kitchen and 2 balconies situated. The second floor consists of three bedrooms, a second bathroom and two balconies. The backyard faces South. The house has no less than 3 toilets.

The house is located in a quiet, green residential area, with all amenities within walking distance, an ideal location, near the village center of Duivendrecht and the shops of Diemen-Zuid. The neighborhood is very popular because of its central location. In the village center there is a shopping center and there are sports facilities and schools. Duivendrecht is close to Amsterdam, but offers the quiet atmosphere of a village. Duivendrecht is easily accessible by public transport such as: the Van der Madeweg metro station, bus 41 towards Muiderpoort station and the Duivendrecht railway station with metro and train connections, all within a 7-minute walk. The roads (A1, A2, ring road A10 and Gooiseweg) are nearby. The center of Amsterdam and the entertainment center ArenaPoort, the Johan Cruijff Arena, Pathé Arena, Ziggo Dome and AFAS Live are a short cycling distance away.
Layout:
The garage and an intermediate hall are accessible via the spacious entrance with meter cupboard.
The intermediate hall with stairs to the first floor gives access to the toilet and the garden room.
The garden room has been extended by 1 meter and has laminate on the floor. It is a wonderfully spacious and bright room, which gives access to the bathroom and the backyard through a large sliding door.
The bathroom is tiled to the ceiling. There is a bath with splash screen / shower, a toilet and a washbasin with double sink.
The connections for the washing machine and dryer are also present in this bathroom.

The backyard faces South. The garden has tiling and borders with permanent plants and is accessible through a back entrance.

On the first floor, the staircase leads to the living room. The spacious living room has a laminate floor and a fireplace. The sitting area is located on the garden side of the house and gives access to a balcony over the entire width of the house. The balcony faces South and offers a beautiful, unobstructed view through the street. The house is equipped with a manually operated awning at the rear. The dining area is located at the front next to the kitc
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwjaar
1974

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
178 m²
Perceeloppervlakte
160 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Duivendrecht

Duivendrecht is een dorp in de gemeente Ouder-Amstel, onder de rook van Amsterdam in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het dorp heeft ongeveer 5000 inwoners en ligt ingeklemd tussen Amsterdam-Oost (wijk Overamstel), Amsterdam-Zuidoost (wijk Venserpolder) en Diemen.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder