Vorige | Volgende

Basisweg 34 36 1043AP Amsterdam, Westhaven Zuid

Huurprijs € 150 per m2/jaar

Omschrijving

Pand
Het pand aan de Basisweg 34-36 is gebouwd in 1972, en bestaat uit een begane grond, eerste en tweede verdieping.
Aan de voorzijde van het gebouw ligt een afsluitbaar eigen parkeerterrein.
Totale verhuurbare oppervlakte: 2.130 m2.

Op het eigen afsluitbare parkeerterrein is plaats voor 40 personenauto's.

Het gebouw is voorzien van:
- vloerbedekking / plavuizen / parketvloer
- airconditioning units
- personenlift voor 8 personen
- vernieuwde toiletgroepen
- interne scheidingswanden
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
- diverse keukens en pantry's
- inbraakbeveiliging
- verwarming met radiatoren met thermostaatkranen
- noodverlichting
- brandalarm / haspels
- zonwering

Locatie
Het pand is gelegen op bedrijventerrein Sloterdijk / Westpoort, direkt aan de provinciale weg N200, in de oksel van de A5/A10. Aan de zuidzijde van de N200 is een zeer mix van gebruikers: kantoren, hotels, woningen. Hier zijn o.a. gevestigd Syntrus Achmea, DPA, UWV, Arcadis, XX4All, Bayer, Netflix Cutomer Service, alsmede het Holland Casino, Park Inn by Radisson Hotel, Mercure Hotel, HolidayInn Express, maar ook een supermarkt (Spar), woningen en studentenhuisvesting (Xior).
NS Station Sloterdijk is op circa 12 minuten loopafstand gelegen.
De binnenzijde van de ringweg A10 is thans nog een kantorenwijk.
Dit gebied zal binnen een aantal jaar veranderen in een gebied met gemengde functies, door herontwikkeling van kantoor- en bedrijfsgebouwen naar woonbestemming, aangevuld met detailhandel en publieke functies.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per auto van gebied Westpoort is uitstekend via de A5, A10, N200/A200.
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is ook uitstekend door het nabijgelegen NS station Sloterdijk, waar trein, tram, bus en metro verbindingen u naar alle windrichtingen kunnen vervoeren.

Huurprijs
290.000,-- per jaar.

Servicekosten
Nader overeen te komen.

Huurtermijn
In overleg.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt vastgelegd op basis van het ROZ model 2015.

Indexering
Jaarlijks, conform het CBS prijsindexcijfer.

Zekerheidstelling
Ter grootte van een kwartaalverplichting.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

BTW
Indien huurder niet kan opteren voor met BTW-belastte huur, zal een geringe BTW-compensatie worden berekend voor de door verhuurder te lijden BTW-schade.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2020-03-31
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Westelijk Havengebied

Van industrie naar stad Het Westelijk Havengebied ligt aan de westnoordwestelijke kant van de hoofdstad, ten zuiden van het Noordzeekanaal, in stadsdeel Westpoort. Het is een havengebied, bedrijventerrein en industriegebied, waar veel wordt gewerkt en weinig wordt gewoond. Het omvat de vierde haven van West-Europa en is het grootste aaneengesloten bedrijventerrein van Nederland. De bedoeling is dat dit in de toekomst gaat veranderen.
Wonen en werken in Westpoort: Haven-Stad
De gemeente Amsterdam heeft het plan in het Westelijk Havengebied Haven-Stad te realiseren. Haven-Stad wordt een wijk zo groot als Haarlem in een industrieel gebied met een rauw randje aan het water, met 40.000 tot 70.000 woningen en 50.000 arbeidsplaatsen. Met deze ontwikkelingen, die op 21 november 2017 werden goedgekeurd, draagt de gemeente Amsterdam bij aan de grote behoefte aan woningen in de metropoolregio Amsterdam. Naast wonen en werken zullen uiteraard ook scholen, sport, kunst en cultuur, recreatie en groen worden ontwikkeld.
Haven-Stad: een stad in de stad
Het is de bedoeling dat Haven-Stad een stad in de stad wordt; alles zal op loop- of fietsafstand zijn. Je kunt je kinderen lopend of op de fiets naar school brengen en werken om de hoek. De bedrijven die er nu al gevestigd zijn zullen perfect passen in het beeld dat men van Haven-Stad heeft; een wijk met voornamelijk werkgelegenheid in de creatieve sector. De schaalgrootte van Haven-Stad biedt een enorme kans om duurzame energie, circulair bouwen en hergebruik in te voeren. Daarnaast zullen er weinig parkeerplaatsen komen en wordt onderzoek gedaan naar optimale bereikbaarheid door openbaar vervoer.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder